Johnnyho v současnosti můžeme vidět v kinech coby mocného zlého černokněžníka ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, kde je díky světlým vlasům a barevné čočce v oku proměněn k nepoznání.

Ovšem i v reálu už se herec sám sobě skoro nepodobá. Naposledy to předvedl ve čtvrtek večer během hudebního vystoupení v klubu Ronnie Scott's Jazz Club v londýnském Soho, kde se na pódiu setkal například s rockovými kytaristy Ronnie Woodem (71), Jeffem Beckem (74) či zpěvačkou Imeldou May (44).

Zatímco diváci jásali a byli plní energie, Deppa zřejmě vystoupení úplně odrovnalo a vyčerpalo. Když totiž akci opouštěl a dopřával si cigaretu, obličej si pečlivě kryl slunečními brýlemi a ještě čepicí naraženou až do očí. Přesto je z fotografií patrné, že má značně propadlé tváře a v poslední době tedy pravděpodobně dost zhubnul. Opět tím ale rozpoutává diskuze o tom, zda za změny vzhledu nemůže zhoršeni jeho zdravotního stavu.

Podobně se o představitele Jacka Sparrowa z Pirátů v Karibiku jeho příznivci obávali již letos v červnu, kdy podle nich na kost vyhublý herec vypadal jako smrtka. Tehdy se spekulovalo o rakovině, Johnny ale proměnu vysvětloval tím, že to bylo jen kvůli roli ve snímku “Richard Says Goodbye,” kde ztvárnil muže, který umírá na vážnou nemoc. Posléze se dal trochu dohromady, ale teď už opět děsí zjevem. Je v tom zase jen nějaká role, nebo skutečně potají bojuje například s rakovinou?

VIDEO: Nejočekávanější film roku, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny! Depp má v něm zásadní roli...

Video
Video se připravuje ...

Nejočekávanější film roku, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, se blíží. Vertical Ent., Warner Bros.

 

Fotogalerie
52 fotografií