V Praze bylo možné tento víkend zažít první Výstavu skutečných nahých mužů. A to i přesto, že Mário Petreje, zakladatel výstav, ještě na začátku léta před výstavou nahých žen tvrdil, že se jedná o poslední podívanou, protože s tímto konceptem zcela končí. Teď po mužích už má jasno, že chce nechat myšlenku naháčů nadále růst.

Mário Petreje prozradil pro Blesk.cz žhavou novinku - koncept, kterým se bude Voayer výstava do budoucna ubírat. „Chystám se otevřít galerii, kde bude každý den takováto výstava - nahých mužů a žen. 5., 6., 7. dubna bude slavnostní otevření v Domě módy na Václavském náměstí,” svěřil se podnikatel.

Navíc máme skvělou zprávu pro ty, kterým stávající akce přišly poněkud dražší. Zatímco nyní lístek na devadesátiminutový vstup vyšel návštěvníky na 700 korun, v nové galerii ušetříte 200 korun - i třeba na další prohlídku. „Těším se na to, až budeme mít zcela vlastní prostory, kde si to zařídíme podle sebe,“ řekl pro Blesk.cz Mário Petreje s nadšením v hlase.

Video
Video se připravuje ...

Voayer: Výstava skutečných nahých mužů Eva Fornálová

Že by se myšlenka zvrtla do podoby vykřičeného domu, nebo že by bylo možné v domě spatřit dokonalé modely, nepočítejte. Unikátní myšlenka akce přetrvá - oslavy skutečných nahých těl všech tvarů, barev a pohlaví zůstane zachována.

Mário totiž nevybírá vystavované živé exponáty na základě svého vkusu. „Modely jsem nevybíral. Ozvala se stovka mužů. A já vybral první, aniž bych po nich chtěl fotografii těla. Výběr byl tedy stejný jako u předchozích výstav,” prozradil, že se žádných vzhledových kritérií nedrží. Na výstavách tak bylo vždy možné vidět vždy všechny tvary těl, které běžně člověk potkává oblečené na ulici.

Fotogalerie
37 fotografií