První česká Barbie, která pilně pracuje tomu, aby se lidské bytosti podobala co nejméně, se na sociálních sítích rozepsala o tom, že má za sebou kruté dětství. Spolužáci ji prý šikanovali nejen fyzicky, ale i psychicky. Záviděli jí její úspěchy a půvab, ničili jí osobní i školní věci, nadávali jí, posmívali se jí, někdo jí měl dokonce vytrhnout chomáč vlasů. Na křehkou dětskou psychiku byl stupňující nátlak zkrátka až moc.

„Byla jsem na tom psychicky tak špatně, že jsem už asi v devíti letech chtěla svůj boj ukončit a sáhnout si na život. Zabránil mi v tom pouze strach o rodiče a posléze možnost domácího vzdělávání, které jsem poslední dva roky absolvovala. Díky Bohu se mi za minulostí podařilo udělat tlustou čáru a je ze mě o to silnější a vyspělejší člověk, kterého už jen tak něco nerozhodí,“ svěřila se Jiráčková pro eXtra.cz.

A že se opravdu posunula dál. Kdykoliv se jí někdo ptá například na to, zda jejímu okolí, případně rodičům jejího partnera nevadí, v jakou umělou panenku se postupně proměňuje, rázně odpovídá, že rozhodně nepatří mezi lidi, které by zajímalo, co si o nich myslí jejich okolí. Sama umělou krásu obdivuje a transformaci svého těla v cosi notně odlišného považuje za umělecký projekt, ať už to znamená cokoliv.

Na svém profilu na sociální síti pak napsala, že by ráda v budoucnu, až se stane skutečně slavnou (až třeba rozjede svou hudební kariéru), vydražila první číslo české mutace časopisu Vogue se svým podpisem. Výtěžek by chtěla využít na pomoc dětem, které si prožily stejně těžké dětství jako ona. Netají se ani svými plány podporovat útulky pro zvířátka.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
20 fotografií