Důchodce už se díky svým účastem v Talentu stal doslova legendou. „Fantomem této relace je pan Pátrovič, který chodí každý rok. Každý rok přijde, zazpívá a potom si stěžuje. Že je suchý vzduch, že je všude azbest, že je vydýchaný vzduch,“ vysvětloval ostatně bývalý moderátor a současný porotce pořadu Jakub Prachař (35) kolegyni Martě Jandové (44), která je novou letošní posilou v porotě.

Nikdo nepochyboval, že i letos je neotravnější soutěžící poctí svou návštěvou. A skutečně – dorazil i posedmé, nad čímž kat Jaro Slávik (44) jen nechápavě vrtěl hlavou. Když se nahlas podivoval, proč už si Jozef nedá pokoj, dostalo se mu této odpovědi: „Moji fanouškové mě sem dostali i tento rok, že mi pasují čísla.“

Pátrovič tentokrát vsadil na šťastnou sedmu – nejenže jde o sedmou sérii Talentu a o jeho sedmé vystupování v něm, ale navíc letos oslavil 77 let, jeho číslo domu je 777/8 a také narozeniny slaví v sedmém měsíci v roce. Kdyby ho prý jeho fanoušci neprosili, odvahu už by v sobě nenašel.

Poté, co porota starého známého dostatečně přivítala, pustil se soutěžící do písně O sole mio. „Frázuje, frázuje,“ podotkla Diana Mórová (48) a Prachař se rozplýval: „On je tento rok fakt nejlepší!“ Své následné hodnocení pak pojal dost ironicky, když nejnesnesitelnějšímu účastníkovi soutěže pomocí tzv. zlatého bzučáku chtěl zajistit postup do samotného finále.

„Jožo, já vám musím něco říct, já už svůj zlatý buzzer bohužel tento rok zmáčknul. Unáhlil jsem se a vím to. Ale Jožo, já udělám něco jiného. Koukněte, já vám ten buzzer už nemůžu zmáčknout, ale víte co? Já vám ho můžu dát!“ tvrdil a komedii dohnal k dokonalosti tím, že bzučák opravdu vyrval ze stolu i s kabelem a muži ho odnesl.

Ten byl samozřejmě nadšený, že ho v pořadu konečně ocenili. Vždyť ještě loni ho Lucie Bílá (52) nemohla ani vidět a během jeho vystoupení dokonce z poroty odkráčela pryč. Ještě zbývá otázka, zda Pátrovič pochopil, že bzučák dostal z legrace, nebo se objeví i 1. prosince ve finále a bude se chtít opět předvést.

VIDEO: Připomeňte si jeho výkon v předchozích ročnících: Arogantní ješita Pátrovič v Talentu! Bílá v šoku...

Video
Video se připravuje ...

Arogantní ješita Pátrovič pošesté v Talentu! Bílá v šoku! Zpíval jako Bůh! FTV Prima

 

Fotogalerie
37 fotografií