Tak tohle doma určitě nezkoušejte! Těžko říct, co od odvážného pokusu sličná kaskadérka očekávala, ale pravděpodobně chtěla, aby se natočené video stalo virálním, tedy aby se stalo hitem internetu a lidé ho mezi sebou sdíleli. Je pravda, že to se podařilo, jenže asi ne původně zamýšleným způsobem.

Dívka se totiž rozběhla po mole, přitáhla si kolena k prsům, aby udělala „kufr“ a… dopadla velmi tvrdě na zamrzlou vodní plochu. Led pod ní neprasknul, což je ve výsledku dobře.

Kdyby se tak stalo, dost možná by skončila hůř než jen se zlomeným kotníkem. Mohla se propadnout do chladné vody a pořezat se o led, nebo nárazem utrpět zranění hlavy či páteře. Zkrátka stačilo málo a nerozvážný kousek mohl skončit tragicky.

Vážnost situace si neuvědomila ani dotyčná dívka ani její kamarád, který vše natáčel na telefon. Když blondýnka dopadla na led a ozvala se rána, začal se smát. Pobavení se nesnažil skrývat, ani když bylo zřejmé, že je jeho přítelkyně lehce zraněná. Alespoň jí pak pomohl zpátky na molo. Dívka později na internet sdílela fotografii poraněného kotníku.

Fotogalerie
9 fotografií