Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Americký „Neff Novák“: Za vyvraždění rodiny doživotní kriminál!

Autor: csk - 
19. listopadu 2018
19:57

Spravedlnosti bylo učiněno zadost! „Bezcitné monstrum“ Chris Watts (33), který se před několika dny přiznal k vraždě své těhotné ženy Shannan (†34), dcery Celeste (†4) a Belle (†3), byl odsouzen na doživotí.

Vrah ještě v srpnu prosil v médiích, aby mu lidé pomohli najít ženu a děti, které údajně záhadně zmizely. Nakonec neunesl špatné svědomí a pod tíhou důkazů se přiznal, že je brutálně zavraždil. Jejich těla byla nalezena v barelu s ropou u vrtu, kde Watts pracoval.

„Život jim vzalo bezcitné a odporné monstrum. Vyhodil jsi je jako odpadky, je mi z tebe nanic!“ vypověděl u soudu nešťastný Frank Rzucek, otec zavražděné Shannan, zatímco ho třesoucí se Watts poslouchal se slzami v očích.

Naprosto znechucení jsou i Wattsovi rodiče, kteří se ho ještě donedávna zastávali, jelikož nedokázali uvěřit, že by jejich syn spáchal tak odporný zločin: „Za to, co provedl, je to nedostačující trest,“ uvedli a přidali se k truchlícím rodičům své snachy. Oba dva páry přišly vraždou o tři vnoučata. 

Soudce Marcelo Kopcow k případu uvedl, že jde o nejodpornější případ celé jeho kariéry. Každá ze čtyř vražd, které spáchal, by Wattsovi sama o sobě vynesla doživotí. Tribunál proto zvažoval i trest smrti, který byl ve státě Colorado vykonán naposledy v roce 1977. Po Wattsově přiznání bylo od tohoto trestu upuštěno.

Podobný případ řešila v roce 2008 i česká policie. Robert Neff Novák nahlásil v únoru svou ženu jako pohřešovanou. Po dvou týdnech se ale přiznal, že ji zabil a její tělo zahrabal. Svou ženu Irenu, dceru slavného spisovatele Ondřeje Neffa, přitom zoufale „hledal“ a vylepoval všude plakátky s její fotkou. Ani takové divadýlko mu ale nepomohlo – soudce ho nakonec poslal na 13 let do vězení.

 

 

 

 

jjpetr ( 19. listopadu 2018 23:27 )

=*Najděte nahé dívky ve vašem městě zde : Huit.Re/Divky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání