Zpěvačka nevyvrací, že si pravidelně nechává kvůli vráskám aplikovat metacrill, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu a nevyřazuje mimické svaly z činnosti. „Pomocí podkožních nití mám pozvednuté tváře a čeká mě ještě čelo. A to je vše,“ říká trojnásobná Slavice.

Zároveň ale připouští, že fotografie, které odborníky vyděsily, jí skutečně vůbec nelichotí. „Bohužel jsem byla focena ve špatnou chvíli se špatnou mimikou, gestem a vůbec vším, co může být ještě špatné, což krásně posloužilo k tomuto názoru odborníků. To se tak bohužel někdy stává, že se člověk takhle snadno stane krásným terčem. A nejen mně,“ míní Janů.

„Já ale skutečně stále vypadám jako člověk,“ komentuje dál s úsměvem zpěvačka. A toho, kdo tomu nevěří, srdečně zve ve středu 28. listopadu do pražského Divadla Hybernia. „Mám tam vánoční koncert, takže mne mohou všichni zkontrolovat nejen jak zpívám, ale i jak vypadám,“ zdůrazňuje Petra, která také po letech změnila účes. Je kudrnatá. „Ve změně účesu jsem se ale asi zmýlila. Takže z vyjádření odborníků k mé fotografii si beru jedno ponaučení – kudrny musí pryč! Vlasy si musím vyžehlit,“ konstatuje suše zpěvačka.

VIDEO: Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko?

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? Markéta Reinischová

Co řekli odborníci...
„Její tváře se mi zdají nepřirozeně přifouklé. Zřejmě nadměrnou aplikací výplňových materiálů. Kontura dolní čelisti je nadměrně prověšená. Povislá dolní víčka v kontrastu s vyhlazenou tváří působí stejně jako celkový dojem velmi nepřirozeně,“ vyjádřila se primářka kliniky plastické chirurgie MUDr. Blanka Vraspírová.


„Petra Janů je momentálně odstrašujícím případem plastické chirurgie! Vidím to jako nevratné poškození obličeje,“ řekl manažer luxusní estetické kliniky Mgr. Robert Paulat.

Fotogalerie
46 fotografií