Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Netušila, že je těhotná! Měla křeče v břiše a do půl hodiny porodila zdravé dítě

8. prosince 2018 | 06:00

Celé těhotenství netušila, že bude maminkou. Když jí lékař oznámil, že rodí, začala panikařit, protože žádné dítě nechtěla. Dnes je vzornou maminkou téměř dvouletého Olivera.

Ještě před dvěma lety žila Ally Opfer se svými rodiči a živila se jako trenérka malých roztleskávaček. Když při trénování dětí cítila silné křeče v podbřišku, myslela si, že je to kvůli očekávané menstruaci, a odjela domů. Obrovské "menstruační bolesti" se ale celou noc stupňovaly a ona nenaspala ani hodinu. Ráno ji její matka našla uplakanou a vyčerpanou v pokoji. Chtěla ji vzít do nemocnice, ale to Ally nekompromisně odmítala. 

Cítila se čím dál tím hůř, a proto se do nemocnice nakonec odvézt nechala. Lékaři si mysleli, že se jedná o ledvinové kameny, jelikož Ally vůbec nevypadala jako těhotná žena. Při ultrazvukovém vyšetření všem spadla brada! Lékaři běhali po ordinaci a sestry se dokola ptaly, jestli vážně není možnost, že je Ally těhotná. To ale mladá žena odmítala a chtěla se bolesti co nejdříve zbavit. 

"Je to stoprocentní, čekáte dítě a za chvíli budete rodit," oznámil Ally její lékař. Tuhle zprávu bezpochyby nikdo nečekal a všichni zůstali v šoku. Za pár minut odvezli Ally na porodní sál, kde ji čekal císařský řez. Tomu, že bude maminkou, Ally uvěřila až ve chvíli, kdy svého syna poprvé uviděla. 

Malý Oliver se narodil 21. prosince a byl pro svou maminku i celou její rodinu tím největším vánočním překvapením! Narození chlapečka se rozkřiklo během několika minut a v nemocnici se objevila celá rodinka. Ally měla menší zdravotní komplikace a Oliver novorozeneckou žloutenku, proto trávili Vánoce v nemocničním pokoji. 

To ale nikomu nevadilo! Teta novorozeného Olivera přivezla do porodnice štědrovečerní večeři i dárky. Zbytek rodiny sháněl kočárek, sedačku a další nutnou výbavu pro jejich nového člena rodiny. Štědrý den tedy trávili všichni společně v porodnici a Ally tvrdí, že to byly ty nejkrásnější Vánoce ze všech.

Autor: Adéla Ondroušková