Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prý má nejdelší jazyk na světě. Řidič autobusu si olízne čelo a děti se ho bojí

Autor: ital - 
6. prosince 2018
05:15

Pětatřicetiletý řidič autobusu z Nepálu o sobě prohlašuje, že má nejdelší jazyk na světě a dokáže si s ním dokonce olíznout čelo! Podle svých slov by mohl hrát v hororovém filmu a ani by nemusel mít převlek. Zároveň přiznává, že se jej některé děti bojí. Doufá však, že by se mohl zapsat do Guinessovy knihy rekordů.

Nepálský řidič školního autobusu Yagya Bahadur Katuwal (35) proslul videem na sociálních sítích, v němž si olizuje jazykem vlastní čelo. Tvrdí o sobě, že má nejdelší jazyk na světě a mohl by se dostat do Guinessovy knihy rekordů.

„Po psychické i fyzické stránce je Yagya zdravý. To, že si dokáže olíznout čelo, zjistil už jako malý. Má jen jeden zub, což mu jeho trik usnadňuje,“ prozradil jeho kamarád, který nahrál video na internet.

Děti se ho bojí

Řidič však dostal zákaz předvádět svůj povedený kousek ve školním autobusu. Mnoho dětí se jej totiž kvůli tomu bojí a těžce se z toho vzpamatovávají. Sám říká, že se při tom počůrávají strachy. Ovšem i mezi dospělými se najdou jedinci, kteří při jeho „vystoupení“ ztrácí vědomí. Bahadur si však z toho nic nedělá a říká: „Myslím, že vypadám skvěle.“

bullshit ( 6. prosince 2018 11:51 )

Yagya Bahadur Katuwa na Hrad...

skaara ( 6. prosince 2018 09:01 )

No, tohle nebude pouze o délce jazyka, ale zcela jistě i o tvaru lebky, čelistních kloubech a chybějících zubech toho pána.

y1xcvbnm ( 6. prosince 2018 06:08 )

on je tak ošklivý že by se ho báli i bez jazyku

Zobrazit celou diskusi