V poslední době se o Daře hodně mluví v souvislosti s jejím expřítelem, rapperem Rytmusem (41), který teď čeká dítě s modelkou a moderátorkou Jasminou Alagič (29). I když už spolu téměř rok pár netvoří, každého z jejich fanoušků zajímá, co si o této novince zpěvačka myslí, a tak zahltili její sociální sítě s dotazy a radami na její adresu. 

Jenže Dara toho měla tak akorát dost, a dost ostře se do rýpalů opřela: „Nemáš pocit, že se vrtáš do věcí, do kterých ti nic není? Nerozumíš jim, netýkají se tě, nevidíš do nich. Existuje limit, respekt, slušnost. Už stačí. Vykašli se na rady, kámo,“ vzkázala každému, kdo by jí chtěl mluvit do života.

Možná jí tak už její naplánovaná dovolená na Bali přišla více než vhod. Přeci jenom je to místo, kam se jezdí relaxovat, vypnout a načerpat síly. A podle posledních zpráv na Dařiných sociálních sítích se jí to daří na jedničku.

„Užite si poslední den v roce, ať už byl jakýkoliv, a ať je ten Nový, který nám už ťuká na dveře, zase o něco krásnější,“ popřála Dara svým obdivovatelům na Instagramu. A že měla štědrou náladu, dokázala, když přání doprovodila pěkně žhavými a smyslnými fotkami, na kterých se chtěla pochlubit svým novým tetováním. Zpěvačka má pořád rozhodně co ukazovat, a tak se nebojí své fanoušky z času na čas takto „obdarovat“.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
122 fotografií