Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Horoskop lásky Ariany Argoni na leden: Užijí si hlavně Střelci

/
  • Láska kvete i v zimě
    Láska kvete i v zimě (iStock.com)
    7. ledna 2019 ● 06:00

    Venku je mrazivo, bude vás hřát aspoň láska? Čarodějka Ariana nahlédla do karet a předpovídá klidný leden.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud si Berani stěžovali na slabou odezvu svého milostného snažení koncem minulého roku, budou mít možnost si všechno vynahradit už v polovině ledna 2019. V jejich znamení se sejdou Mars, Měsíc a Uran, z čehož plyne, že nastane pár zajímavých situací, kdy na sebe Berani strhnou pozornost, z čehož se může celkem snadno vyklubat i nový vztah. Stejně tak je možné osvěžit starý vztah, který už delší dobu usínal, ale Beranům na něm přece jenom záleželo.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V rámci sexu a vztahů budou mít Býci na začátku roku jednu nebo dvě zajímavé příležitosti, které ale nevyjdou, spíše to vypadá na náhodné známosti, třeba ještě ze Silvestra nebo z oslavy narozenin, ale nic zvláštního z toho nebude. Kolem 17. ledna je možné, že potkáte někoho, s kým by byl realizovatelný dlouhodobý a perspektivní vztah. Pokud nevyjde ani tahle možnost, budete si muset počkat do února.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vše nasvědčuje tomu, že u Blíženců bude hrát hlavní životní roli stabitila, to znamená, že vztahy, které již existují se projeví jako pevné a stabilní a pokud by se naskytla jakákoliv možnost něco ve vztahové rovině měnit, tak k tomu spíše nedojde nebo se dotyčný Blíženec, který zatouží po změně opět vrátí do výchozích pozic. Nesnažte se zlepšovat vztahy, které už fungují.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud má někdo ve svých vztazích jasno, tak jsou to právě Raci. V lednu se budou projevovat jako příkladné domácí znamení, budou věrní svým partnerům a totéž budou s celkem dost velkým úspěchem vyžadovat od svých poloviček. Žádné zrady se nedočkají a pokud budou hledat nové vztahy, tak se bude jednat pouze o Raky nezadané nebo Raky bez stálého partnera.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Možná si to celá řada Lvů ani neuvědomuje, ale v jejich znamení není v současné době nic, co by k nim obracelo pozornost ostatních. I když mohli být v nedávné minulosti v ohnisku pozornosti jakékoliv společnosti, do které se dostali, budou muset nyní zapracovat na tom, aby se jim zasloužené pozornosti opět dostalo. Ale budou úspěšní a opět se dostanou jako správní bojovníci na vrchol.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Všeobecně si Panny musí dávat pozor na menší partnerské krize, je možné, že zvláště na začátku tohoto roku budou mít dojem, že se jim partner nebo partnerka odcizují - a nebude to kvůli tomu, že by se ve hře objevil někdo další nebo že by mohlo dojít ke vzniku vztahového trojúhelníku, ale půjde především o klasické komunikační problémy. Sedíte proti sobě a najednou není o čem mluvit - ale i to se dá zvládnout, chce to jen projevit trochu snahy. A možná i smyslu pro humor.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ve vašem vztahu se pravděpodobně projeví skutečnost, že berete všechno až moc vážně. Zapomeňte na to, že jste Váhy a zkuste se na život dívat jako na nekočný zdroj zábavy a legrace. Váhy už ze své podstaty (všechno zvažují) mají sklon k nedůvěře a neustálému prověřování svého partnera nebo partnerky. Hoďte to prostě za hlavu a řekněte si, že i když je život hra, tak to není tragedie.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Klidný vstup do nového roku a trochu možná i starosti o svůj zdravotní stav, to se bude u Štírů projevovat jako základ všeho. Samozřejmě, že když se někdo soustředí více na sebe, než na svého životní druha či družku tak se to může projevit i mírných ochladnutím, zvláště v dlouhodobém vztahu. Ale to je v podstatě asi tak jediné, na co byste si měli dát v lednu 2019 pozor. Celkově budou vaše vztahy v harmonii.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Super konstelace slibují super vztahy, ale dávejte si pozor na pomíjivost, protože čas plyne a super konstelace se kolem vašeho znamení nebudou vyskytovat věčně, občas by to chtělo trochu si zameditovat na téma, kolikrát vám v životě pomohla náhoda a kolikrát vaše vlastní schopnosti. Pokud to bude tak půl na půl, bude dobré naučit se z toho vycházet. Abyste si ani ve vztahové rovině, v níž nyní budete hodně úspěšní, nezvykali na to, že vám bude vždy a všechno vycházet.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Trochu starostí, ale také trochu zajímavých výsledků se ve vaší vztahové rovině v lednu 2019 najde. Pokud ale budete hledat cokoliv, co by se dalo označit jako mírně negativní ohledně vztahů, tak to bude především nedostatek času. Člověk bohužel nemůže současně pracovat a součaně si budovat vztahové zázemí. Vždy zakrátko dojdete k závěru, že skutečně nemůžete být na dvou místech současně a teď jde o to, aby vás v tomto smyslu pochopil i váš partner, popřípadě vaše partnerka.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Je tady trochu stres, který se objevuje v souvislosti s vyšším pracovním vytížením, ale to by se mělo už během ledna 2019 napravovat, takže už tak v polovině ledna přijdete na to, jak si zorganizovat práci i vztahy, aby vás to nevyčerpávalo, ale spíše těšilo. Ve svém znamení máte v druhé polovině ledna Slunce, Černou Lunu a Merkur, to není špatné, ale chce to trochu organizátorské zručnosti. Merkur dává práci a peníze, Slunce dává pěkné vztahy, Černá Luna se do toho snaží vnést zmatek. Celkem snadno se z toho dá vybruslit pomocí rozumu.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Klídek a hezké vztahy, které budou probíhat jak podle napsaného scénáře. Ryby mají hodně dobré konstelace na to, aby se jim splnila všechna přání, možná i ta, z dětských let, takže bude záležet pouze na jejich aktivním přístupu k životu a trochu i na schopnosti použít svou vlastní fantazii a intuici. Žádné zvláštní změny by se v jejich vztazích projevit neměly, všechno bude spíše, jak se říká, při starém, zvláště, pokud stávající vztahy přinášejí do života jistotu a stabilitu.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz