„Trošku se zpožděním, zdravíme s láskou… přeji vše krásné do nového roku!“ napsala Lilia na Instagramu u dvou vánočních fotek. Na jedné z nich jsou její děti, starší syn Leo a malá Isabelka (necelých sedm měsíců) spolu se staršími Karlovými dcerami Amálií a Viktorií. Na druhém snímku už jsou Lilia s Janečkem jenom spolu a vypadají jako dokonalá rodinka.

Možná právě to bylo trnem v oku některým ženám, které se rozhodly příspěvek okomentovat. Pár jich sice bývalé dule a matematikovi přálo štěstí a krásný nový rok, ovšem objevily se i dost jedovaté vzkazy. „Přeji vám vše dobré do nového roku 2019. Ať vám vztah založený na neštěstí a nedůvěře vydrží co nejdéle,“ ozval se kdosi ironicky.

„Přeji ti, Lilie, aby do života tvého muže nevstoupila jiná žena, za kterou ti odejde, když ty se budeš starat o vaše dítě. Možná v ní uvidíš samu sebe… Neboť ten moment přijde,“ nechyběla ani nepěkná předpověď budoucnosti. Podobné komentáře Khousnoutdinová obvykle nechává bez reakce, tentokrát jí to ale asi nedalo.

VIDEO: Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře Tereza Kühnelová

„Jako vy si opravdu myslíte, že Karel odešel kvůli mně?“ ozvala se a narážela tak na fakt, že ještě nedávno udržoval Janeček současně dva vztahy – když ho s ní totiž pojil v Bhútánu rituální sňatek, byl už několik let ženatý s Tunisankou Mariem Mhadhbi (34). Jenže nedávno se s chotí rozešli a on má díky tomu mnohem víc času obletovat právě »druhou manželku« a jejich dcerku.

„Ne, ale zase půjde dál, k té, která mu to umožní jako vy. Ale to pochopíte, jako to pochopily ty před vámi,“ odpověděla Lilii neznámá dáma na sociální síti a opět jí tak naznačila, že přelétavý Janeček ji dříve či později opět opustí.

Jenže to překvapivě Janečkova milenka vůbec nevyvracela a odvětila opět otázkou. „Vy si myslíte, že vztah má smysl pouze, pokud je na celý život? Proč? Přece je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dál, nebo…?“ podivovala se kráska, která tak podle všeho počítá s tím, že jejich současné štěstí nevydrží.

VIDEO: Janeček ještě donedávna laškoval i s oficiální manželkou Mariem!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
64 fotografií