Když Ordinace začínala, měl v ní Petr Rychlý (53) alias Čestmír Mázl jen dvě děti, krásnou Naďu a puberťáka Jakuba. Posléze ale zplodil ještě synka Mikuláše a také se ale ukázalo, že má i dalšího nemanželského syna Kubu. S novými sourozenci se ale Naďa nepoznala, jelikož ze seriálu zmizela už před lety. Modelingová kariéra ji totiž dovedla do Ameriky, odkud se na chvíli vrátila, když Mázl bojoval s rakovinou.

Pak se po ní ale slehla zem a v seriálu byla jen občas trochu zmiňována. To se ale změní v nových dílech čtrnácté řady, jelikož Naďa se vrací do Kamenice. Podle všeho se jí profesně moc nedařilo, a tak přijíždí skoro bez peněz. Nastěhuje se do již tak početné domácnosti Mázlových a vtrhne tam skoro jako hurikán. Čeká ji nejen setkání s tátovou novou manželkou Alenou v podání Michaely Badinkové (39) a boje s otcem, který by ji rád nějak nasměroval, i když ona o to nestojí.

Jenže zvláštní je, že zatímco v první řadě postavu hrála modelka Kateřina Pospíšilová, teď ji nahradí o pět let starší Petra Bučková (40). Důvodem je to, že stejně jako Naďa, tak i její původní představitelka utekla z Česka. Vicemiss 2006, která si kromě Ordinace zahrála i v Ošklivce Katce či pohádce O uloupené divožence, už totiž delší dobu žije v Anglii.

Štáb si tak musel poradit jinak a nastoupila nová herečka, která tvrdí, že jí všichni říkají, že je Pospíšilové podobná. Ovšem pozornému divákovi asi obměna neujde. Kromě toho se Bučková nechce po předchůdkyni opičit. „Já moc neřeším, co bylo. Před lety byla Naďa podstatně mladší, měla možná trošku jinou energii a život v zahraničí se v ní určitě nějak promítl,“ cituje web Super.cz Petru, která se nelehkého úkolu nebojí.

„Je to taková bomba, která přiletěla z New Yorku a dopadla domů tak, jako když dopadne dělová koule,“ promluvila o své postavě, která dokonce propadne kouzlu Miroslava Etzlera (54) alias Karla Rytíře, tedy bývalého muže své nové macechy. Alespoň v tom je Naďa pořád stejná, jelikož podobně po hlavě se vrhla v prvních dílech i do milostné aférky s Michalem Šebkem v podání Romana Zacha (45).

VIDEO: S Ordinací se vracejí i staří známí! Nová dramata od 8. ledna!

Video
Video se připravuje ...

S Ordinací se vracejí i staří známí! Nová dramata od 8. ledna! TV Nova

 

Fotogalerie
39 fotografií