„Chtěl jsem si udělat zimní fotku ve stylu sexy influencerek a vyfotit se v plavkách na sněhu. A tohle je výsledek. Fotograf zachytil jen můj úprk zpět do tepla. Kourtney Kardashian ze mě asi nebude,“ posteskl si s humorem sobě vlastním stand-up komik u povedené momentky, na níž utíká ze zasněžené terasy a na sobě má jen nedbalky. Za ním je nádherná zimní krajina, zamrzlý rybníček a není pochyb o tom, že pořádně mrzlo. Snímek tenhle bavič doplnil hashtagy „modelka“, „lovely“ a „nice“.

Má pravdu, modelkou se patrně nikdy nestane, ani jeho postava zrovna nepatří mezi atletická, sošná těla, která jsou obvykle k vidění na přehlídkových molech, smyslu pro humor má ovšem na rozdávání. Není to totiž poprvé, co se vysmívá influencerkám a youtuberkám, v dubnu například ukázal na Instagramu holou zadnici, našpulil rty a opepřil svůj snímek okřídleným pubertálním zvoláním „čauky mňauky“. Chybělo jen málo a uživatelům téhle populární sociální sítě by se naskytl pohled, za který by si člověk nejradši nasypal do očí Krtka na čištění odpadů.

Slávy a vysokého konta jedné členky z klanu Kardashianů sice asi jen tak nedosáhne, přesto mu však jeho fanoušci tleskají za odvahu, a dokonce ho i s nadsázkou utěšují. „I ona nějak začínala,“ napsala mu třeba jedna jeho fanynka a připojila ke svému komentáři emotikonu zatnuté pěstičky. Další zase zdůrazňují, že Kourtney na své zimní sexy fotce měla botičky, kdežto Pavlásek do toho šel jako správný otužilec naboso. Škoda jen, že na tu fotku nakonec nedošlo!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Pavlásek ze StarDance: Předvedl, jakou trpí psychickou poruchou! Konflikt s kolegy! FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií