Kvůli Lilii Khousnoutdinové, matce jeho nejmladšího dítěte, se nyní Karel Janeček rozvádí. Ona to přitom velice zuřivě popírá. „Vy si myslíte, že vztah má smysl pouze, pokud je na celý život? Proč? Přece je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dál, nebo…?“ nechápala krásná ezo-divoženka, když jí u nevinné novoroční fotky uživatelky sociálních sítí škodolibě připomínaly, jak moc je její současný partner přelétavý. Vždyť neváhal opustit svou manželku, tuniskou matematičku Mariem Mhadhbi (34), která mu dala syna Karla (3). Jak dlouho bude trvat, než se začne zase poohlížet jinde?

To ovšem maminku půlroční dcerky Isabelly netrápí. Tahle mladá žena se svérázným přístupem k lásce, vztahům a sexualitě jako takové všem haterům odpověděla svým dalším příspěvkem, velice romantickou fotkou, na které si při západu slunce hoví v náruči slavného českého boháče stojícího v písku, na pláži u moře. Kýčovitý snímek doplnila popiskem: „Odevzdat se lásce jako kdyby mohla být věčná a cenit si každého okamžiku, jako kdyby byl poslední. Každý vztah jednou skončí… I kdyby až smrtí. Což je krásné – připomíná nám to, jak vzácné je každé další ráno, když se budíme v náručí jeden druhého.“

„Život je teď! Žij extaticky! Prožívat vše do hloubky. Vidět smysl v každém okamžiku svého života,“ propaguje na svých webových stránkách žena, která sice provází ženy „na cestě k pochopení a uctění svého těla a jeho cyklů ve všech fázích reprodukčního života“, přesto se však dá dohledat poměrně kontroverzní článek na iDnes z roku 2014, ve kterém popisuje a srovnává dva druhy potratů, kterými si v životě prošla – tím klasickým, lékařským, a pomocí interrupční pilulky, tedy chemickým způsobem. I tyto negativní zkušenosti jí patrně pomohly pochopit a uctít své tělo, a začít se radovat z maličkostí: jako třeba z té, že její milenec opouští svou manželku a bude s ní vychovávat jejich společné nemanželské dítě.

Častými výměnami Janečkových partnerek se ostatně velice dobře baví i jedna jeho expřítelkyně, někdejší misska a dnes lékárnice Jana Doležalová (37). „Třetí manželka, čtvrté dítě, milenek nepočítaně… Za posledních šest let je to cca dva roky na jednu manželku a dítě. Kolik jich ještě bude?“ posmívala se svému bývalému životnímu partnerovi. Trochu hořkosti v tom ovšem zaznívá, koneckonců se o jeho bigamii dozvěděla docela mimoděk během jednoho docela obyčejného rozhovoru a během přímého přenosu televize Prima. To určitě zabolelo. V současné době však Doležalová žije naprosto spokojeně ve zcela normálním monogamním vztahu s bývalým ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou.

Fotogalerie
33 fotografií