Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženu v kómatu někdo znásilnil. Přišlo se na to, až když začala rodit

Ženu někdo znásilnil, když byla v kómatu. Pak porodila dítě (ilustrace)
Ženu někdo znásilnil, když byla v kómatu. Pak porodila dítě (ilustrace)  (Autor: profimedia)
Autor: nkov - 
5. ledna 2019
18:20

Policie amerického státu Arizona rozjela vyšetřování údajného znásilnění poté, co v jednom z místních pečovatelských domů porodila pacientka, která je již 14 let v umělém spánku. Kvůli svému zdravotnímu stavu nebyla žena schopná o napadení či těhotenství nikoho informovat, sama o něm s největší pravděpodobností vůbec nevěděla. Na vše se přišlo až v momentu, kdy začala pacientka v křečích rodit, píše Independent.

Anonymní zdroj řekl místním médiím, že nikdo z personálu o těhotenství nevěděl až do doby, kdy žena začala rodit. „Na místě byla jedna ze sester a z toho, co jsem slyšela, to byla ona, kdo dítě odrodil,“ dodal pracovník zdravotnického zařízení.

Napadená žena se stala pacientkou pečovatelského domu před 14 lety následkem incidentu, při kterém se málem utopila. Utrpěla přitom těžká zranění mozku.

Podle policie je případ vyšetřován, guvernér státu Arizona Doug Ducey ho označil za „velice znepokojující“.

Alarmující případ

„Byli jsme o situaci ve zdravotnickém centru informováni a shledáváme případ velice alarmujícím. Guvernéra jsme o všem informovali hned z počátku vyšetřování. Státní agentury navíc podnikly veškeré kroky k zajištění bezpečí všech pacientů,“ oznámil mluvčí kanceláře guvernéra.

Na místě byla implementována různá opatření, která mají zajistit bezpečí pacientek. Ošetřovatelé mužského pohlaví například musejí být při výkonu práce v doprovodu sestry. Ty jsou navíc blíže monitorovány a přísnějším prohlídkám jsou podrobeni i návštěvníci centra.

Narozené miminko se podle všech zpráv těší dobrému zdraví.

animka ( 16. května 2019 08:28 )

Neposkvrněné početí. Jako panna Maria. nový Ježíš!!!

karelka ( 11. ledna 2019 22:28 )

Možná to nebude ani jako znásilnění bráno...

welcomet ( 7. ledna 2019 03:45 )

Asi si přála ve snách miminko a bůh jí ho nadělil.

mandat ( 6. ledna 2019 23:01 )

Dnes tohle odvysilala i nemecka televize a tam se rikalo, ze je dotycna 10 let v koma, tak si to upravte.A uz bylo nekolikrat hlasene sexualni obtezovani,tak to bude asi nekdo z personalu.Zena porodila zdraveho chlapce,tak snad budou zjistovat,kdo je otec.

lunatic ( 6. ledna 2019 18:14 )

To je ukázka vyspělého,kapitalistického zdravotnictví ;za soudruhů by již byla před 13-cti lety odpojena ...

Zobrazit celou diskusi