Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rodiče se předávkovali, dcerka (6) zůstala sama s pitbulem: Pes před ní sežral tátovi obličej!

Holčička (6) celý den sledovala, jak pitbul žere obličej jejího předávkovaného otce. Pomohla jí sdílená fotka hororové události na Facebooku (Ilustrační foto)
Holčička (6) celý den sledovala, jak pitbul žere obličej jejího předávkovaného otce. Pomohla jí sdílená fotka hororové události na Facebooku (Ilustrační foto)  (Autor: archiv blesku)
Autor: DH - 
12. ledna 2019
22:51

Šestiletá holčička z amerického Detroitu si prožila neskutečné peklo. Ráno po probuzení našla svého otce a nevlastní matku bez známek života. Den nejedla a byla svědkem toho, jak pitbul ožírá obličej jejího táty. Policii přivolali až její příbuzní kvůli fotce, kterou holčička přidala na Facebook.

Scéna jako z hororu nastala, když se malá holčička (6) ráno probudila a její rodiče ještě spali. Když se je snažila vzbudit vodou, nereagovali. Otec byl skutečně mrtvý, nevlastní matka „jen“ v drogovém deliriu.

Holčička tak strávila celý den v zamčeném bytě společně s pitbulem, který nakonec začal ohryzávat obličej mrtvoly muže. Šestiletá dívenka ve finále situaci vyřešila tím, že pořídila hororové snímky celé události a ty umístila na sociální síť Facebook. Tam si jich okamžitě všimli příbuzní rodiny a zalarmovali policii.

Okres Mount Morris informoval média, že v bytě byla nalezena živá a zdravá šestiletá holčička, která ale prodělala velké trauma. Dále také šestatřicetiletá zdrogovaná žena a mrtvý předávkovaný muž, jehož tělo jevilo známky toho, že mu obličej pokousal pitbul. Ten byl v bytě nalezen také.

Nevlastní matka je nyní v péči lékařů, malá dívenka naopak pod dohledem psychiatrů.

 

 

dietr ( 13. ledna 2019 22:11 )

Největší trauma prožil pitbul zavřený celý den s holčičkou, která si vše klidně fotí a pak si hraje na počítači.

pjotri ( 13. ledna 2019 11:16 )

uz vidim sestilety dite, ktery jeste ani neumi cist a psat, jak dela fotky, prevadi je do pc a pak na FB.. smeju se.. nebylo by jednodussi zvednout telefon a zavolat? je to hodne divny a nepravdepodobny. neverim tomu..

pavel11 ( 13. ledna 2019 11:01 )

jaký rodiče dobytek a ten je vhodný pro krmení pro psa.

blackhole1 ( 13. ledna 2019 06:33 )

Hodnej pejsek

illyria ( 13. ledna 2019 00:36 )

Divím se, že s tím ohryzáváním začal už den po smrti a že začal od obličeje... Velké kočky a vlci začínají od břicha... Před lety táta vzal psa z útulku který byl v jednom bytě s mrtvolou své paničky (stará paní) víc než týden a nezačal jí ohryzávat... Naštěstí kapala sprcha, takže neumřel. Byl to asi ten nejhodnější a nejvděčnější pejsem kterého jsem měla. Nechal si dělat skoro všechno (jen si nenechal sáhnout na žrádlo) - převlékala jsem ho za princezny a dokonce i mumii (omotala jsem ho toaleťákem) .-D

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání