Asi o nikom jiném se v showbyznysu v souvislosti s váhou nemluví tolik jako o zpěvačce Mariah Carey. Její k prasknutí nacpané šaty a přetékající dekolty plnily přední stránky mnoha médií. Teď ale zpěvačka všem vytřela zrak! Na Instagramu se pochlubila novými fotografiemi z hotelového bazénu, na kterých je oblečena pouze do fialových dvoudílných plavek, ozdobených kamínky. Nutno poznamenat, že na svůj věk vypadá výborně.

Nikdy jsem se nevážila. Vím, že si budou lidi myslet, že si vymýšlím, ale je to pravda. Mám těžké kosti, jsem vysoká, a tak jsem vždycky vážila víc než ostatní holky,“ nechala se zpěvačka slyšet poté, co byla kritizována za svůj vzhled při vystoupení v Las Vegas. Spekuluje se dokonce i o tom, že její náhlé zázračné hubnutí bývá přisuzováno operaci žaludku, kdy potom nemá člověk tendenci tolik jíst. 

Mariah si aktuálně užívá sluníčka na karibském ostrově svatého Bartoloměje se svým přítelem Bryanem Tanakou (35) a dcerou Monroe (7). S mladším tanečníkem se seznámila při natáčení své reality show ještě v době, kdy byla zasnoubená s miliardářem Jamesem Packerem (51).

VIDEO: Podívejte se na vystoupení Mariah Carey z období, kdy bojovala s váhou

Video
Video se připravuje ...

Takhle vypadala ještě loni na koncertě. Youtube

Fotogalerie
72 fotografií