Luxusní byt na Floridě za 14 milionů dolarů (zhruba 315 milionů českých korun), který Kanye pořídil jako překvapivý dáreček pro svou choť Kim, se nachází ve vysokém věžáku o 18 patrech, a najdete ho samozřejmě hned na pláži. Říká se mu Faena House a za svůj neobvyklý tvar vděčí britskému architektovi a designérovi Normanu Fosterovi.

Apartmán si v zde koupil například i miliardář Ken Griffin (50), ukrajinský oligarcha Leonard Blavatnik (61) nebo magnát Lloyd Blankfein (64). Bydlet v tomhle domě je prý důkazem prestiže. A pochopitelně rovněž tučného konta.

Kim, Kanye a jejich (zatím jenom tři, ale brzy už dokonce čtyři) děti by údajně chtěli využívat k bydlení jak svůj dům v exkluzivní čtvrti Hidden Hills v Los Angeles, tak i právě tento nový byt v Miami. Přepychové bydlení má rozlohu 4 700 čtverečních metrů, čtyři ložnice, pět koupelen a obrovskou terasu. V budově je pro majitele bytů volně k dispozici samozřejmě bazén v denních lázních, posilovna a ke každé jednotce patří také několik parkovacích míst v garážích pod budovou.

 

Slavná manželská dvojice byla v okolí Faena House spatřena již před měsícem, v té době ovšem byla odhadovaná cena apartmánu 15,5 milionů dolarů (necelých 350 milionů korun). Kanye ovšem nakonec uzavřel mnohem výhodnější obchod.

První návštěva apartmánu byla plná něžností. Světově proslulý pár se na balkoně dlouho líbal a známý rapper dokonce před fotoaparáty novinářů osahával své manželce její klenuté pozadí.

Fotogalerie
35 fotografií

VIDEO: Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid?

Video
Video se připravuje ...

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? David Hanuš