Jednapadesátiletá Saudková je snachou slavného fotografa Jana Saudka (83), s jehož synem má čtyři děti. I přes pět křížků na krku ukázala, že zdaleka ještě nepatří do starého železa. Na přelomu roku se na Instagramu pochlubila dvěma fotografiemi, na kterých je pouze v rouše Evině. První z nich je autoportrét, na kterém je Saudková zachycena venku na sněhu, zakrývající si rukou ňadra. Zvolila skvělou pózu, díky které vynikne, v jak dobré fyzické kondici je! Snímek vtipně nazvala „Šťastný krok (do Nového roku)".

Že jí mrazivé počasí nedělá vůbec žádný problém, dokázala i na dalším snímku, který pořídila na Islandu, který je známý svou drsnou přírodou. Téměř veškerá populace tohoto ostrova navíc bydlí v hlavním městě Reykjavíku, takže když fotografka vyrazila k západním fjordům, na pláži, kterou si vybrala, byla úplně sama!

Potom jsem plavala v tom nádherném ledovém moři ostrém jak žiletka, obklopena pouze horami a kilometry opuštěných pláží. Byla jsem naprosto šťastná, navzdory zmrzlým končetinám. Protože miluji Island," popsala Saudková, jak si užila čas na liduprázdné pláži. A že tam byla pořádná zima, potvrdila jednomu fanouškovi v komentářích, když na otázku „kolik má moře stupňů?" odpověděla: „Hádám, tak maximálně pět!"

VIDEO: Sára Saudková popsala sex se svými milenci! 

Video
Video se připravuje ...

Sára Saudková popsala sex se svými milenci! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
37 fotografií