Přestože je to málo známý fakt, Kamila Magálová a Marián Slovák (70) jsou sourozenci. Určitě ho budete znát, naposledy si zahrál například kouzelného dědečka v českém rodinném fantasy filmu Přání k mání, a je známý i z dabingu. Jeho krajané si ho oblíbili hlavně v seriálu Búrlivé víno, ZOO nebo Divoké koně. Mezi ním a jeho o dva roky mladší sestrou však už několik desítek let panuje nevraživost. „Se sestrou to byl pro mne bolestný rozchod. Je to už od sedmdesátého pátého nebo sedmdesátého šestého roku. Na tohle téma ale mluvit nechci, je to Pandořina skříňka mojí a naší rodiny,“ řekl herec před časem do magazínu Plus 7 dní.

I když Slovák celou kauzu odmítl jakkoliv dále komentovat, na veřejnost přece jenom ze zdrojů kolem znesvářených sourozenců prosákly jisté překvapivé informace: údajně by mělo jít o vážné rodinné spory. A neuvěříte jaké! Magálová prý slíbila, že se bude starat o svou babičku, která k ní měla jít na dožití. Místo toho ji ovšem slavná herečka umístila do ústavu a věnovala se raději plně své kariéře. Dále se s bratrem rozhádala i kvůli bytu, který podědili po rodičích.

Dalším zdrojem jejich konfliktů byl také Kamilin vztah ke Slovákově manželce, herečce Evě Matejkové (68). Magálová ji podle Slováka odmítala přijmout do rodiny. Slovák ovšem na sestřin souhlas nečekal, s Matejkovou se oženil a spokojeně s ní tráví už více jak 45 let společného života, ze kterých vzešly tři děti. Bok po boku si tihle manželé zahráli například v komedii Mŕtvola musí zomrieť. S Magálovou už v kontaktu není a vzájemně se vyhýbají jeden druhému jako čert kříži. 

Vyjít s touhle na první pohled milou a příjemnou slovenskou hvězdou nebude tedy podle všeho nejsnazší. Před lety, když se rozváděla se svým manželem Slavomírem (69), scénáristou, dvojice na sebe házela špínu skrze média poměrně dost nepříjemným způsobem. Magálová svému ex-manželovi například vytýkala, že ji vyměnil „za mladší model“, o 27 let mladší přítelkyni Danu, později se však ukázalo, že na vině byla mimo jiné i její dlouholetá nevěra s hereckým kolegou Mariánem Geišbergem (†64).

VIDEO: Magálová si v pohádce Když draka bolí hlava zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! 

Video
Video se připravuje ...

Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií