„Čekal jsem, že fotky budou decentnější. Jsem žárlivý a vím o tom. Když jsem dnes poprvé fotky viděl, tak jsem to musel hodně rozdýchat,“ svěřil Blesku urostlý klempíř a podnikatel Petr Plaček při jejich oficiálním odhalení.

Fotit pro časopis s logem králíčka je ovšem skutečně prestižní příležitost – a je pravdou, že nejde o snímky nijak vulgární nebo pornografické, jen rajcovní. A Pomeje, která si nafocením takovýchto fotografií splnila sen, to na nich skutečně velice sluší.

Na nejnovější fotce, s níž se pochlubila na Instagramu, sedí na křesle a na sobě má pouze silonky, co jí dělají krásné křivky, a výrazný make-up, který zdůrazňuje její kočičí oči. Ňadra si provokativně zakrývá rukama. „Je odvážná, já vím!“ kaje se v popisku krásná DJka. „Ale doma prošla schválením,“ nezapomněla ovšem doplnit, čímž vlastně naznačila, že jí žárlivý partner selektuje snímky, kterými hojně zásobuje svůj instagramový účet.

Andreina slova Pedritka však okamžitě zaujala a tak se záhy pod snímkem zajímal, jak je to možné. Vůbec si toho schvalovacího procesu totiž nebyl vědom! „Říkám: ‚Takhle je v pohodě, ne?‘ A ty jsi mlčel… Možná jsi spal, ale to je jedno, protože mlčet je souhlas!“ vysvětlila mu brunetka velice svérázně své stanovisko.

K tomu už neměl její partner co dodat, a tak s mnoha rozesmátými smajlíky odpověděl jen „Ok, miláčku, promiň.“ Sám si patrně moc dobře uvědomuje, že i on má trochu máslo na hlavě – také jeho sociální sítě se totiž hemží polonahými snímky…

VIDEO: Andrea Pomeje je ale stále vdaná za nemocného Jiřího Pomeje: Co o něm prozradila ve studiu Blesku? Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
43 fotografií