Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Upír kanibal“ zabil svou matku a vypil její krev. Policii uprchl

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimiedia)
Autor: ital - 
8. ledna 2019
19:05

K hrůzné vraždě došlo na Nový rok v indickém státě Čhattísgarh. Sedmadvacetiletý Dilip Jadav nařkl svou matku Sumariju, že může za jeho zpackanou svatbu a krutým způsobem se jí pomstil. Ženu rozsekal na kousky a následně vypil její krev. Pozůstatky těla poté hodil do ohně. Indická policie nyní po tomto „upířím kanibalovi“ pátrá.

Na Nový rok ve vesnici Ramakachhar poblíž indického města Korba došlo brutálnímu činu. Pověrčivý Dilip Jadav (27) brutálním způsobem zavraždil svoji matku. Rozsekal ji na kousky a vypil její krev. Tělesné ostatky následně spálil u nich v domě. Matku prý předtím nařkl za to, že zpackala jeho svatbu. Také ji vinil ze smrti svého bratra a otce.

Svědkyně Samiran Jadav popsala hrůzný incident. Pověděla, že se připlížila ke zdi jejich domu poté, co slyšela podivný hluk. „Chvěla jsem se strachem a přitiskla se na zeď, když jsem viděla tento bestiální čin,“ oznámila policistům. „Viděla jsem, jak Dilip svou matku udeřil sekerou do hlavy, do krku a do hrudi.“

„Potom začal olizovat její krev, která vytékala z jejích ran, zatímco bojovala o poslední dech,“ řekla Samiran, jež poté utekla domů, kde se schoulila a bála se o vlastní život. Několik dní o tom nedokázala nikomu povědět.

Policista Jaiprakash Badhai oznámil, že jeho kolegové byli velice překvapení, když Samiran přišla na stanici a podala svědectví. Policie tento incident označila za kanibalismus. Vyšetřovatelé nalezli v domě popel, ohořelé kosti a cákance krve po podlaze a na stěnách. Dále objevili kusy lidského těla a zakrvácenou sekeru. Věří, že Jadav zavraždil svoji matku jako lidskou oběť poté, co přečetl knihy o černé magii. Sousedé o něm tvrdí, že byl posedlý čarodějnictvím a často mluvil o lidských obětech. Po vraždě uprchl a policie zahájila rozsáhlé pátrání.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání