„Moje sestřička před pár dny porodila svou druhou dcerušku Helenku,“ oznámila na sociální síti novopečená dvojnásobná teta, která narození neteře prožívá, skoro jako by ji sama porodila. „Poprvé jsem měla možnost držet v náruči zázrak, který je jediné skrze tělo ŽENY možný.“

„A zatímco mi padaly slzy štěstí na peřinku malé princezny, cítila jsem obrovský vděk a obdiv k ségře jako ženě, potažmo mámě. Uvědomila jsem si znova a zas, jak krásné a magické je BÝT ŽENOU,“ rozplývala se Jandová, která už by sama měla věk na zakládání rodiny. Zřejmě ale ještě nenašla toho pravého partnera, s nímž by se do toho chtěla pustit.

Ostatně musela si nejprve vyřešit problémy, které měla sama se sebou. Dříve totiž prý nesnášela vlastní tělo a nevěřila si, načež dokonce kvůli přidruženým psychickým problémům skončila v blázinci, kde ji podle jejích slov dokonce spoutali i řemeny.

Nyní už je prý ale zdravá a nevynechá ani jedinou příležitost, aby sobě i ostatním dámám s podobnými pocity připomněla, jak se držet nad vodou. „Ženo, ať už jsi kdekoliv a jakákoliv, měj se ráda! Važ si sebe sama. Uctívej své tělo a pečuj o sebe s láskou. Ženství je dar. Ty sama jsi dar. Miluj se prosím a věř si.“

„Jsi ta, co může dat život. Jsi ta, co dává lásku. Ty sama jsi láska. Probuď ji. Ukaž ji kolem. Sdílej ji. Jsi skvělá přesně taková, jaká jsi. A ty, muži, miluj svou ženu. Cti ji. Pomáhej jí. Jen s ní, prosím tě, nebojuj. Bojuješ a nevyhraješ. Nebojuj o moc, ale propojuj své a její síly. Jediné to má smysl. Jediné tak vznikne nový život,“ radila všem Zuzana.

VIDEO: Miss Zuzana Jandová: Bojí se stárnutí?

Video
Video se připravuje ...

Jubilejní dvacátá MISS ČR Zuzana Jandová brzy oslaví třicítku! Bojí se stárnutí? Adam Balažovič/BPŽ

 

Fotogalerie
58 fotografií