Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tělo mladičké modelky (†19) nalezli nacpané v kufru: Policie podezírá Turka! Utekl za hranice

Autor: ital - 
9. ledna 2019
12:03

V pátek nalezli obyvatelé ukrajinského města Dnipro polonahé tělo devatenáctileté studentky a občasné modelky Darji Bilous. Bylo nacpané do cestovního kufru, jejž podle svědků pětice mužů vyhodila do kontejneru. Vyšetřovatelé na mrtvém těle objevili stopy násilí způsobené škrcením a údery tupým předmětem. Podle posledních informací policie už identifikovala podezřelého z vraždy.

V pátek okolo 10 hodin večer zahlédli svědci ve městě Dnipro skupinu asi pěti mužů, kteří přivezli kufr, který vyhodili do kontejneru. Když odjeli, šel se do popelnice podívat místní bezdomovec a zažil šok. V kufru totiž bylo nacpané tělo dívky svlečené do půl těla. Neslo stopy po škrcení a úderech tupým předmětem. Zjistilo se, že jde o příležitostnou modelku Darju Bilous (†19), jež studovala na místní vysoké škole.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ДНЕПР • DNEPR 18+ 🖤 (@hyevuy_dnepr),Led 5, 2019 v 3:20 PST

Případ začala vyšetřovat policie, která podle informací serveru Dněpr večernij již identifikovala možného viníka. Podle zpráv ze sociálních sítí má být vrahem Turek, kterému se patrně podařilo z Ukrajiny utéct zpět do své rodné země. Měl by být však v hledáčku Interpolu. Další pachatelé se však mají nadále skrývat v Dnipru. Obžaloba odmítla poskytnout podrobnější informace kvůli nedostatku důkazů. Rovněž by mohly zapříčinit nežádoucí chování dalších podezřelých.

Dívka měla údajně na Silvestra slavit v Kyjevě. Pár dní nato s ní ostatní ztratili spojení. V pátek 4. ledna zpozorovali svědci skupinu mužů s kufrem, v němž se později objevilo modelčino tělo.

petrw ( 27. ledna 2019 19:07 )

byla hubena tak se vesla do kufru

gabreta ( 9. ledna 2019 21:34 )

Silvestra slavit v Kyjevě, je už samo o sobě o hubu!

XLADI ( 9. ledna 2019 20:16 )

Co čekat když si začne s Turkama, Albáncema nebo podobnou svoločí. Od těch se raději držet co nejdál.

alter012 ( 9. ledna 2019 18:53 )

Priležitostná modelka ? Priležitostná *** ? Nakoniec našla čo hľadala !

hnusnejsvet33 ( 9. ledna 2019 15:32 )

Někdy mám pocit, že se kurvám začíná říkat modelky, ale nevím...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání