Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Syn neplodného milionáře vrací úder: Je to manipulátor a nedá se s ním žít!

Autor: ital - 
13. ledna 2019
08:40

Jeden ze tří synů neplodného britského milionáře se rozhodl promluvit! Joel Mason (19) odmítá, že by se s tátou přestal bavit kvůli lžím své matky a otce označil za manipulátora, se kterým se nedá žít. Přiznal však, že navždy zůstane jeho tátou a totožnost toho skutečného znát nechce.

V roce 2016 se podnikatel Richard Mason dozvěděl od lékařů zdrcující zprávu. Od dětství je prý neplodný a nikdy nemohl mít děti. S bývalou manželkou Kate (54) přesto vychoval tři syny. Nechal si provést testy DNA, které potvrdily, že chlapci skutečně nejsou jeho. Kate se mu přiznala, že v polovině 90. let, kdy se děti narodily, měla asi čtyři roky milostný poměr s kolegou.

Zdrcený Richard vystoupil v britském televizním pořadu, kde prosil syny, aby s ním zůstali v kontaktu a navštívili jej. Dokonce se usilovně snaží vypátrat totožnost jejich skutečného otce, o což ale chlapci vůbec nestojí. Jeden z jeho synů, dvojčat, Joel Mason (19) řekl, že to dělá jen proto, aby získal popularitu.

V rozhovoru pro britský server Mail Online se Joel rozhovořil více. „Je to veliký manipulátor a nedá se s ním žít!“ popsal svého otce. „Když jsem zjistil pravdu, s matkou jsem se kvůli tomu nepohádal. Už jsem ho dlouho jako tátu nebral. Rodiče se rozvedli a on s námi nežil. Už několik let jsem s ním nemluvil.“

Zároveň ale přiznal, že Richard je a bude jeho otcem. „Neodcizili jsme se. Pořád je to můj táta a nechci najít toho skutečného. Mámy jsem se neptal. Určitě by mi řekla, kdo to je, ale já to vědět nechci. Myslím, že ani neví, že existuju.“ Nechápe tudíž, proč se Richard usilovně snaží jejich biologického otce vypátrat. „Už dva roky zná skutečnost, tak nevím, proč mu o to tak moc jde právě teď.“

V televizi se Richard se slzami v očích vyznal, že pro něho zjištění pravdy bylo jako rána kladivem. Dokonce řekl, že by si kvůli tomu dokázal sáhnout na život nebýt jeho nové manželky. Emma Louise Jones-Mason (46), s níž dnes žije v městečku Rhos-on-Sea ve Walesu, mu dělala společnost i během televizního vysílání pořadu Good Morning Britain (Dobré ráno Británie).

donlabuznik ( 29. dubna 2019 23:33 )

Můj otec byl taky manipulátor, takže jsem si o tomto tématu přečetl
i dost knížek, nejlépe mi však pomohlo zjistit na
https://ideaclub.cz/media/jak-jednat-s-manipulatorem jak vlastně s takovým
manipulátorem jednat. Hned jsem se pak dokázal lépe bránit.

illyria ( 13. ledna 2019 21:05 )

Kdo je jeho otcem? bratr neplodného milionáře?.D

petrw ( 13. ledna 2019 18:51 )

ty manipulatore ale prachy odmala ti nesmrdely h..a..jzle

cznb ( 13. ledna 2019 18:13 )

Ono to je spíš tak, jak se to hodí matce, ale předpokládám, že jeho peníze jim nesmrdí ani jednomu.

jiznicechy ( 13. ledna 2019 16:04 )

A ten chlápek jednáním jejich matky vůbec netrpěl? Děti se s ním nebaví tak jako tak, pouze žijí z jeho peněz. Tohle potom ti otcové překousávají jen těžko. To zase pecka je, to by byla pecka pro každého.

Zobrazit celou diskusi