Naposledy se Veronika Žilková pochlubila celému světu momentkou z auta, na níž s částí hereckého ansámblu Divadla Bez zábradlí míří do Ostravy na představení Mnoho povyku pro nic.

Na zadních sedadlech seděly její kolegyně, herečky Lucie Benešová (44), Vanda Chaloupková (27) a Kristina Sitková (31). A vypadalo to, že se všechny dámy báječně baví. „Holky herečky z Prahy jedou dobýt i dobít Ostravu!“ napsala Žilková optimisticky ke snímku.

Na něm je zcela nenalíčená a působí poněkud unaveně. I když blondýnka se na sociálních sítích ukázala bez makeu-upu již několikrát a obvykle za to sklízela dokonce chválu, jak dobře vypadá a jak je odvážná, tentokrát bylo ticho po pěšině. Možná si nikdo jejího vzhledu nevšiml, ale spíše to vypadá, jako by taktně mlčeli. Přece jen dělat si fotky bez jakéhokoliv make-upu je od určitého věku už zkrátka trochu rizikové. V tomhle případě Veronice asi vizuálně přidala roky i únava z cesty.

Příště by jí mohla s tímhle pomoci například její dcera Agáta Prachařová (33), která si dokáže udělat povedenou fotku jak na sjezdovce, tak i v posteli, jakože po ránu. Moc dobře ví, že trocha decentního líčení nikdy nezaškodí a důležité je i zvýraznit oči, zvlášť když Žilková je hodně světlý typ.

Na druhou stranu, kvůli nepovedené fotce se známá herečka s nezapomenutelným hlasovým projevem trápit určitě nemusí. O fanoušky kvůli tomu nepřijde. Navíc to není tak dlouho, co se vrátila z Izraele, kam letěla na návštěvu za svým manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (61), aby společně, jako manželé a jako rodina, strávili vánoční svátky. Cestovala s ní samozřejmě i dcerka Kordulka (13). A podle snímků, které Žilková na sociální síti sdílela, to byla opravdu epesní dovolená…

VIDEO: Unikát z rodinného archivu: Žilková vytáhla 55 let starou fotku manžela

Video
Video se připravuje ...

Unikát z rodinného archivu: Žilková vytáhla 55 let starou fotku manžela Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií