Půvabná Kristýna Leichtová, která se proslavila jako Ivuška ve svérázném sitcomu Comeback, či jako Klára v seriálu Ohnivé kuře, se opět pochlubila na Instagramu dojemnou fotkou se svou maličkou dcerkou Dorotkou (4 měsíce). Ani tentokrát neukázala tvářičku svého malého uzlíčku štěstí, ale svěřila se, že kojení upřímně miluje.

Díky tomu, že se na televizních obrazovkách nikdy neměla problém odhalit, si získala celou řadu příznivců, hlavně tedy mužského pohlaví. A ona jejich fantazii navíc sama často burcovala na mnoha společenských akcích, kde se objevovala s hlubokými výstřihy. „Jo, moje prsa figurovala v hlavách hromady puberťáků, ale teď konečně našla svoje nejdůležitější uplatnění,“ zmiňuje s nadhledem majitelka krásného dekoltu.

Hereččina upřímnost její fanoušky pobavila, hlavně když připojila hashtag „kozy Ivy Pacovský, ty jsou vážně obrovský“, což byla citace z výše zmiňovaného Comebacku. Tam totiž její teenagerský spolužák Lexa v podání Matouše Rumla (33) na její vyvinutý hrudník složil oslavnou básničku.

Leichtové už mimochodem skončila doba mateřské dovolené a nedočkavě se vrhla zpět do práce. „Byť už Dorotka zvládá občas i mléko umělé, raději si v klidu počká hodinku navíc, až se já a prsa vrátíme ze zkoušky,“ vysvětluje Leichtová, že po dobu, co se ona pohybuje na divadelních prknech, její dcera rozhodně hlady netrpí. Na rozdíl od mnoha bio matek se jí totiž krásná herečka nebojí nabídnout alternativu. „Bála jsem se, aby jí umělý nezachutnalo víc než to moje, ale naštěstí to vypadá, že to bere jako zpestření, ne moc dobrý zpestření, ale dá se.“

VIDEO: Kristýna Leichtová se svlékala i v seriálu Ohnivé kuře

Video
Video se připravuje ...

Ohnivý kuře: Leichtová se svléká, Prachař taky! Bude sex? FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií

 

Leichtová o kojení: „Já to fakt miluju!“
Autor: Instagram, Profimedia