On se po odehrání nekorektní revue Bond/Medea v autorské režii bratří Cabanů vrhnul na sladké, ona svůj výkon zapíjela vodou a uklidňovala se klábosením s kamarády.

Pusa od Štěpánka

Tentokrát Kraus s Chýlkovou po premiéře ve Studiu Dva nespěchali domů, ale v divadelním baru zaníceně diskutovali se Zlatou Adamovskou (59) a Petrem Štěpánkem (70), kteří je na své zřejmě první společenské akci od pohřbu Petrovy nevlastní sestry Jany Štěpánkové (†84) přišli podpořit jako diváci.

Seriálový Eda Valšík z Ordinace v růžové zahradě 2 byl z Ivanina výkonu v roli mediální magnátky Medey tak nadšený, že se s ní přímo před svou manželkou rozloučil velkou pusou na tvář, podobně vřele pak Ivaně u jejich stolu gratuloval i Roman Štabrňák (35).

Defekt, nebo...?

Pak zbývalo jen naložit kytky do auta a odjet domů. K hereččině miniautíčku to naštěstí neměli daleko. Vtěsnat všechny věci a pugéty do zavazadlového prostoru jim dalo zabrat. Nevšimli si tak, že mají zcela prázdnou pneumatiku.

Jestli šlo o obyčejný defekt, anebo úmyslně vypuštěnou či snad propíchnutou pneumatiku, není zřejmé už proto, že si herecký pár prázdné gumy vůbec nevšiml! Na hever tak vůbec nedošlo, oba jako by se nechumelilo naskočili – Chýlková za volant a Kraus na sedadlo spolujezdce – a »odskákali « po ráfku domů.

VIDEO: Nestárnoucí Ivana Chýlková se vrhla na tanec! Že by nová hvězda StarDance?

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Ivana Chýlková se vrhla na tanec! Že by nová hvězda StarDance? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
64 fotografií