Česká Barbie, která si říká též Lolo Ta Bella, se o svých útrapách v dětství, kdy vypadala jako normální děvče, rozpovídala pro web Koule.cz. „Šlo o sedmiletou psychickou i fyzickou šikanu, bylo to každý den v kuse. Bála jsem se o život. Bála jsem se, co kdy přiletí, kdy mě kdo shodí ze schodů. Házeli mi nůžky proti obličeji, bylo to opravdu drsné," popsala Gabriel. „Čekala jsem, kdy bude můj konečný den!"

Ve škole to vůbec muselo být hodně divoké, protože šikaně čelila i její kamarádka. „Měla jsem kamarádku, která zažívala něco podobného. Shodili ji ze schodů a byla měsíc v kómatu. Čekala jsem, kdy se stane něco podobného mně,“ šokovala blondýnka.

Přiznala také, že v jednu chvíli přemýšlela o sebevraždě. „Došlo to do takové fáze, že než abych čekala, až mi někdo něco takového udělá a já třeba zemřu, tak ten život raději ukončím sama,“ vzpomíná Gabriel na nejhorší chvíle v životě.

Co je ale na jejím příběhu překvapivé? Základní škola šikanu neřešila, a tak Jiráčková přestoupila na jinou školu, kde se vše opakovalo. Ve třinácti letech se proto rozhodla pro domácí vzdělávání, které jí dle jejích slov zachránilo život.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií