„Vždyť toho zůstalo spoustu nevyřčeného. Ještě se z toho dalo leccos vytěžit,“ vysvětluje Scott Patterson v exkluzivním rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN, proč tolik fandil pokračování seriálu.

Dnes ho už ale víc než hraní živí právě káva, která ho vyšvihla do hvězdných výšin. „Založil jsem svou vlastní firmu Scotty P’s Big Mug Coffee (Kafe do velkého hrnku Scottyho P – pozn.). Mám pět směsí a prodáváme ji online,“ popisuje herec-byznysmen.

„Podnikání se rozšiřuje velmi rychle, je to sice kolotoč, ale zvládám to. V plánu mám další věci, třeba restaurace a bistra. Máte se na co těšit.“ A kdo by přece jen toužil Scotta spatřit na vlastní oči, má šanci, jelikož se prosazuje i jako zpěvák. „Věnuji se i své kapele Smithradio. Rád skládám písničky a dělám muziku.“

Co dnes dělají jeho kolegyně z Gilmorek?

Lorelai, herečka: Lauren Graham (51)

Před kamerou má spíš menší role, teď to ale zkouší hlavně s perem. Dvě knihy o její kariéře jsou bestsellery, naopak její scénáře zatím neuspěly.

Rory, herečka: Alexis Bledel (37)

Vypadá pořád na šestnáct, ale i s tímto zjevem má drastickou roli jedné ze sexuálních otrokyň v dystopickém seriálu Příběh služebnice. Za ni dostala Emmy.

Sookie, herečka: Melissa McCarthy (48)

Vysloužila si vlastní sitcom Mike & Molly, za který dostala Emmy (2011). Jednu z hlavních rolí měla také v ženském remaku Krotitelů duchů (2016).

Celý rozhovor s „Lukem z Gilmorových děvčat" čtěte v pátečním TV magazínu

VIDEO: Podívejte se na ukázku z pokračování seriálu Gilmorova děvčata

Video
Video se připravuje ...

Gilmorky youtube.com/netfix

Fotogalerie
51 fotografií