Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž plánoval atentát na Bílý dům. Chtěl ho trefit protitankovou střelou

Autor: ČTK, nkov - 
17. ledna 2019
10:05

Americká policie ve středu zadržela muže, který měl podrobně promyšlený plán útoku na Bílý dům. Podle agentů Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) měl v úmyslu použít k ataku na sídlo prezidenta protitankovou střelu. Policisté jej zadrželi poté, co prodal své auto a nakoupil za ně zbraně a výbušniny, informovala agentura AP.

Jednadvacetiletý Hasher Jallal Taleb z města Cumming ve státě Georgia byl obviněn z pokusu o poškození či zničení budovy vlastněné Spojenými státy za použití zbraní. FBI na něj dostala tip v březnu s tím, že se tento mladý muž radikalizoval, změnil si jméno a plánoval vyrazit do zahraničí, patrně se přidat k takzvanému Islámskému státu.

Protože však neměl pas a nemohl proto vycestovat z USA, rozhodl se podle zdroje FBI provést útok přímo ve své zemi. Opakovaně se sešel s tajným agentem FBI předstírajícím spřízněnost, kterému sdělil své plány. Svěřil se i s tím, že předpokládá, že zahyne „mučednickou“ smrtí.

Minulý týden agentovi řekl, že si tento týden opatří zbraně a vyrazí z Georgie rovnou do Washingtonu. Jeho cílem bylo proniknout pomocí protitankové střely do Bílého domu a zabít tam tolik lidí, kolik stihne.

PoustevnikIvan ( 18. ledna 2019 18:59 )

Mnoho příslušníků evangelických církvi v USA pokládá Donalda Trumpa za Bohem vyvoleného prezidenta pro tzv poslední doby tohoto eonu, tzn blížícího se zakončení vlády nevěřícího lidstva na (planetoidu) Zemi. Dne 20. ledna 2019 nastane poslední ze sérií zatmění měsíce (tzv krvavé měsíce – blood moons) viditelné hlavně v Severní a Jižní Americe. Bude to znamení pro svět (a hlavně pro Izrael), že se blíží velké události popsané v Bibli pro Poslední doby – End Times. (O tom, co se bude dít mohu skutečným a upřímným zájemcům poskytnout další informace.) Velice signifikantní je např. to, co se událo v Jeruzalémě 10. prosince 2018, kdy byl zasvěcen Bohu Obětní oltář, určený pro stavbu nového tzv Třetího chrámu. Stalo se tak poté, co Donald Trump uznal Jeruzalém jako hlavní město Izraele a přesunul tam Americkou ambasádu. Za to byl vyznamenán v Izraeli vyražením tzv. AUTENTICKÉ MINCE - Poloviční Šekel, kde je vyobrazen: Král Cyrus a Donald Trump pro Židovský chrám na Mount Israel (lze ji koupit např. na eBay). Král Cyrus (Koreš) byl perský král, který porazil babylonskou říši a dovolil tam uvězněným židům vrátit se do Izraele a znovu si obnovit jejich obětní oltář a chrám. Hlavním důvodem, proč je Donald Trump stále a v mnoha případech bezdůvodně pod útokem vymyšlenými obviněními ze strany jeho levicových nepřátel z demokratické strany a nyní také již pokusů o atentát muslimskými imigranty jaký plánoval např. v článku popsaný Hasher Jallal Taleb, je právě tato popsaná skutečnost. Trump je totiž dobrý prezident, který je, ve prospěch amerického lidu, ve svém úřadě velice efektivní, protože už v říjnu 2018 byl zaregistrován Washingtonským examinátorem dlouhý soupis jeho úspěchů: Seznam Trumpových aktivit: 289 úspěchů za pouhých 20 měsíců, "neúnavné" plnění volebních slibů.

Zobrazit celou diskusi