Je zřejmé, že striptýz neměl Martin Zounar v plánu. Přece jenom v poslední době nevypadá jako kulturista, který by se chtěl pochlubit svým tělem. Naopak má minimálně o dvacet kilogramů navíc. Ale ani to mu nebránilo vzít roli v divadelní hře Dva nahatí chlapi, kde se potkává s hercem Martinem Krausem (35).

„Zahrál jsem si právníka, který se probudí nahý v posteli a vedle sebe má kolegu, společníka z práce. Co se v noci dělo, bohužel neví ani on," naznačil scénář nové hry Zounar. Jeho kolegyně Martina Randová (47), se kterou se kromě představení potkává v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, má jasno: „Myslím, že by se to divákům mohlo líbit, je to velká legrace. Otázka zůstává, jestli je humor, nebo horor vidět nahého Zounara." 

Ale to netušila, co se Martinovi během představení stane! Prostěradlo omotané okolo pasu mu při vstávání z postele sjelo až k nohám. A tak diváci viděli to, co asi ani vidět nechtěli. Tedy to, co herec skrývá v trenýrkách. Proč si pod prostěradlo nevzal prádlo, zůstává otázkou, zřejmě chtěl hře dodat na opravdovosti...

VIDEO: Martin Zounar o poslední roli táty Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií