Srdce každého fanouška Terezy Kerndlové teď musí plesat, protože zpěvačka mrazivé dny v Česku vyměnila za písečné pláže na Kanárských ostrovech a své obdivovatele pravidelně zásobuje pekelně žhavými fotkami. 

Brněnská rodačka se ovšem na dovolené neválí jen u bazénu. Moje forma šla během posledních dvou let dost dolů, takže na sobě musím zapracovat. Nicméně, nesnáším to, nebaví mě to, ale nedá se nic dělat, prostě musím,“ napsala na sociální síti. 

Při pohledu na její fotky z dovolené by se asi nikdo neodvážil říct, že by formu neměla. Její upnuté oblečky, pevné křivky a provokativní výstřih zajisté nedají spát nejednomu Španělovi. Zpěvačka chce možná cvičit spíše preventivně, protože, jak se říká, kamera pár kil přidává. 

„Po pracovním prosinci nabírám síly a odpočívám na Fuerteventuře, kde jsem se svým mužem úplně poprvé. Je tu nádherně a já se můžu soustředit jen sama na sebe a především relaxovat před natáčením The Voice Česko Slovensko a aktivitami, které s tím souvisí,“ prozradila půvabná zpěvačka Blesku. 

„Těším se na to a zároveň vím, že už nebudu mít tolik volna, abych si mohla dovolit odjet na tři týdny pryč jako nyní, takže si to maximálně užívám a zároveň se snažím dostat do formy. Pohyb, zdravá strava a relax. To je teď náplň mých dní,“ dodala Kerndlová, která bude na španělském ostrově ještě týden.

Pro Terezu Kerndlovou bude moderování The Voice velkou premiérou, protože nikdy předtím nic neuváděla. Jak ale říká, těší se na to, protože je sama zpěvačkou a bude se umět do soutěžících lépe vcítit. Populární pěveckou show bude uvádět po boku další ženy, slovenské zpěvačky Márie Čírové.

 

 

VIDEO: Kerndlová o zrušení Slavíka: Lidé v něj ztratili důvěru, po jeho návratu nevolám.

Video
Video se připravuje ...

Kerndlová o zrušení Slavíka: Lidé v něj ztratili důvěru, po jeho návratu nevolám. Petr Macek

Fotogalerie
70 fotografií