Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

David podezřelý z vraždy pumpařky Jany: Přepadl i mě! Tvrdí další žena

Autor: DH - 
17. ledna 2019
21:00

Měl toho na svědomí více? Před tragickým přepadením pumpy v Nelahozevsi mělo na Mělnicku dojít k velmi podobnému trestnému činu. Na čerpadlářku tu lupič vytáhl pistoli a pod pohrůžkou násilí jí vzal všechny peníze. Žena se nyní rozhodla promluvit a tvrdí, že pachatel nebyl nikdo jiný než David Š. (32)!

Žena, která pracovala na benzinové stanici na Mělnicku, je přesvědčená o tom, že přepadnout ji měl jeden z lupičů, kteří 3. prosince podle vyšetřovatelů vnikli na pumpu v Nelahozevsi a zastřelili zde čerpadlářku Janu (†58). Totožnost dle svých slov dokonce sdělila policii.

„Já jsem jim dávala potom ještě různé tipy. Volala jsem jim často. Oni tam za mnou párkrát byli,“ uvedla čerpadlářka v rozhovoru s FTV Prima.

Vyděšená žena dokonce popsala i to, jak na ni muž vytáhl zbraň. „Měl v ruce pistol, natáhl ji proti mně, začal řvát, že chce peníze. Tak jsem se otočila a dala jsem mu ty peníze,“ řekla čerpadlářka s tím, že lupič tvrdil, že má v pistoli ostré nábojnice.

V rozhovoru uvedla, že lupičem, který na ni vytáhl pistoli, byl právě David Š., jenž je nyní obviněný z vraždy pumpařky Jany. To sdělila i policii.

„Když jsem jim ukázala na tohoto člověka, tak mi řekli, že už ho měli u výslechu, a že to prostě on není,“ tvrdí pumpařka z Mělnicka, která ale vyvrátila to, že by s ní v současné době policie spolupracovala při vyšetřování nelahozeveského neštěstí.

Případ, o kterém je řeč, dokonce potvrdila i policie. „K tomu případu skutečně došlo. Mělničtí kolegové se tímto případem zabývají a tento případ ještě nebyl uzavřen,“ řekl středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa. „My určitě souvislost s přepadením v Nelahozevsi nevylučujeme a jedná se o jednu z vyšetřovacích verzí,“ doplnil.

Aduanaadu ( 18. ledna 2019 17:08 )

Dalsi vrah Gadzo? sou vsichni rastiste? Co zabiji jednom gazove?

zacoaproc ( 18. ledna 2019 12:43 )

Proč tyto špíny a podlidi rovnou nezastřeli?

petrw ( 18. ledna 2019 11:23 )

starymlok ( 17. ledna 2019 22:51 )

S větším blbem jsem se ještě v životě nesetkal

la.ma ( 17. ledna 2019 22:08 )

a tohle moudro je vytažený z tvojí vagíny neba análu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání