O radostnou novinku se Jasmina AlagičováPatrikem Vrbovským alias Rytmusem pochlubili na Vánoce. Než odletěli do teplých krajin, stihla moderátorka ještě prohlídku u gynekologa, který jí oznámil pohlaví miminka. „Se synem v bříšku,“ netajila se Jasmina tím, že čeká chlapečka.

K úplné rodině už jim teď chybí jen svatba a ani tu nebudou dlouho odkládat. „Kdyby mi někdo před rokem řekl, že touto dobou budu tolik zamilovaná, že si svůj život nebudu moct představit bez tebe, že ve mně bude růst naše milované my a že za pár měsíců budeme mít společné příjmení, odkážu ho rovnou na psychiatrii,“ uvedla na sociální síti s tím, že veselka bude určitě v roce 2019. Vzhledem k tomu, že na hotelovém pokoji je čekalo překvapení v podobě gratulací podobným těm, které se připravují pro novomanžele, spekulovali někteří fanoušci o tom, že svatba již v utajení proběhla.

Těhotenství na Jasmině není zatím vůbec znát, vždyť je také teprve na začátku. Přesto už teď s Patrikem řeší jména. Zatím potomek dostal přezdívku Bengoro po tatínkovi (romsky slovo znamená zloba). „Všechna jména jsou krásná a mají něco do sebe. Nejbližší jsou mi ale balkánská,“ svěřila se moderátorka, čímž naznačila, že cizí křestní jméno pro svého syna s rapperem nevylučují.

V tuto chvíli se kráska cítí podle svých slov báječně a neomezují ji ani žádné nevolnosti. Bez obtíží se obešly i její první dny těhotenství, kdy o něm ještě nevěděla. „Jednoduše jsem měla zpoždění. A pak jsem si udělala test,“ prozradila moderátorka SuperStar, jak se o svém požehnaném stavu dozvěděla. Miminko s Rytmusem by se mohlo narodit začátkem léta.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
49 fotografií