Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trojice mužů brutálně zavraždila pedofila. „Byl to usvědčený vrah dětí!“ brání se

Autor: ital - 
19. ledna 2019
19:00

Trojice mužů z britského městečka New Tredegar v jihovýchodním Walesu pravděpodobně brutálním způsobem zavraždila Davida Gauta (†54). Podle žalobce mu zasadili 150 bodných ran a vytrhali mu nehty z prstů na rukou. Zjistili totiž, že to byl usvědčený vrah dítěte, kterého po 33 letech propustili na podmínku. Před soud ovšem v lednu museli i oni.

Na začátku srpna 2018 došlo ve městečku New Tredegar ve Walesu k brutální vraždě. Tři muži, Darren Evesham (47), David Osbourne (51) a Ieuan Harley (23), nalákali svého souseda do domu jednoho z nich. Tam jej ubodali k smrti 150 ranami a následně mu vytrhali nehty z prstů na rukou. Přivolaná policie našla mrtvolu muže v jeho bytě, kam jej trojice vrahů po hrůzném činu odnesla.

David Gaut v 80. letech zavraždil teprve sedmnáctiměsíčního chlapce. Za svůj čin byl odsouzen na doživotí, ale po 33 letech jej propustili na svobodu. Přestěhoval se do obecního bytu v nenápadném městě New Tredegar a stal se tak sousedem Davida Osbourna. Ten později na internetu vypátral Gautovu minulost. Když o tom pověděl svým dvěma přátelům, Harley řekl: „Chci ho rozsekat a hodit do odpadu!“

Osbourne nejprve vylákal Gauta k sobě domů. Tam mu i s kumpány zasadili desítky smrtelných ran za použití nože a šroubováku. Po smrti jej ještě pořezali na krku. Policii informoval 4. srpna odpoledne jejich známý Michael Lewis, který předchozího večera vyslechl jejich usvědčující rozhovor.

Nejprve seděl s trojicí vrahů v místní hospodě. Později společně s nimi odešel do bytu Davida Osbourna. Když si mysleli, že Lewis usnul v křesle, začali si bez zábran povídat o tom, jak muže zavraždili a že se musí zbavit důkazů.

Po jejich zatčení pověděl před soudní porotou prokurátor Ben Douglas: „Vraždu inicioval David Osbourne, který oběť pozval do svého domu. Největším agresorem byl však Ieuan Harley, jehož oblečení bylo nejvíce potřísněné krví zavražděného. Všichni tři se podíleli na zločinu s úmyslem zabít nebo přinejmenším způsobit vážná zranění.“

Také varoval porotu, že by proces mohl vyvolat silné emotivní pocity. „Jedná o brutální vraždu za použití bezdůvodného násilí. Zavražděný sám spáchal ohavný zločin. Za něj strávil 33 let za mřížemi. A není v naší moci jej znovu soudit. Odsouzený už byl. A pykal ve vězení. Vražda se záměrem někoho potrestat je úplně stejný zločin jako bezdůvodná vražda!“ dodal Douglas.

Policie našla v Osbournově domě zaschlou krev oběti. V té se nacházely otisky prstů Harleyho a také jeho DNA. Stejně tak jeho oblečení neslo stopy krve zavražděného. I přesto trojice mužů vraždu popírá. Soudní proces s nimi nadále pokračuje.

argido ( 22. ledna 2019 13:40 )

Když se ty úchylky nedají léčit, tak ....

jansochor ( 21. ledna 2019 21:44 )

Pedouš svůj trest neodseděl. Dostal doživotí, pustili ho předčasně, dlouho se ze svobody neradoval. Jeho konec byl středověký. Kdyby ukázněně seděl a necpal se předčasně na svobodu, mohl žít. Doživotí by nemělo být nějakých 33 let, ale z názvu trestu vyplývá, že má znamenat do konce života. Vykonavatelé popravy jsou obětí pseudohumanistické společnosti a zvůle soudů které chrání pedofila. Tak jen doufám, že ve vězení budou mít zasloužený respekt spoluvězňů a výhody, které z toho plynou. Jen doufejme, že bonzáčka, který je napráskal stihne jednou zasloužený trest. Pedofilní vrazi by měli být trestáni bez milosti a měli by vykonávat uložené tresty celé bez možnosti pozdějšího propuštění, když už není ten trest smrti a dostali doživotí. Přesně z podobných důvodů narůstá společenská poptávka po znovuzavedení trestu smrti, alternativní doživotí není trestem spolehlivým.

jasnovidec01 ( 20. ledna 2019 13:55 )

chudáci chlapi...teď půjdou do vězení oni,měli ho schodit někde ze skal a zmizet, takhle si zničili život ..ach jo...zmetka škoda ale není...

cotoje ( 20. ledna 2019 10:08 )

Budeme tak dlouho humánní až zbydou jen zkur.wy.syni a pak se pozabíjejí mezi sebou

pavel11 ( 20. ledna 2019 08:25 )

přesně tak má vypadat trest zmetka pedofila,žádný soudce nemá právo aby společnost živila,šatila,energie,ubytování pro zvíře tolik let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání