Krásná modrooká moderátorka zpráv na Primě Eva Perkausová vyrazila na další výlet. Tentokrát zvolila italskou populární destinaci pro zimní sporty Cortina d'Ampezzo, kde se v roce 1956 konaly i zimní olympijské hry. 

Žádných velkých sportovních výkonů jsme se zatím sice od Perkausové nedočkali, jejím fanouškům to ale vůbec nevadí, protože je zásobuje spoustou zasněných fotek, z kterých dýchá pohoda a relax.

Jednou fotkou speciálně moderátorka své fanoušky doslova rozpálila. Na sněhu, v mínus dvou stupních, totiž pózovala zcela nahá, oblečena pouze v čepici a botách! Dala si ale pozor, aby neukázala příliš moc, a ty nejintimnější části před odesláním zakryla vyříznutým kouskem sněhu.

Pohled na její přírodní pětky tak zůstal fanouškům utajen. „Nový lyžařský termo outfit," okomentovala provokativní snímek blondýnka. 

Spousta jejích obdivovatelů začala spekulovat, zda byla Perkausová skutečně nahá, nebo je to jen na oko. „Super fotka... Je tam pod tím něco, nebo není? Bude pokračování?"napsal jeden zvídavý fanoušek. Máš trenky? Já si nejsem jistý. Každá fotka se taky nepovede," napsal další.

Na čem se ale shodli všichni, že do hor je to vskutku originální oblek. „Jo, to by šlo, na slalom jako dělaný," utahoval si z bývalé playmate další z fanoušků.

VIDEO: Perkausová se fotila pro kalendář! Ale prsa už neukazovala...

Video
Video se připravuje ...

Perkausová se fotila pro kalendář! Ale prsa už neukazovala... David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
88 fotografií