S těhotenstvím své partnerky se čtyři měsíce po svatbě pochlubil sám Vincent Cassel na sociálních sítích. Roztomilé video zároveň pojal i jako svérázné přání všeho nejlepšího do nového roku. Francouzský herec v něm své milované ženě zazpíval a pak políbil jak ji, tak její klenuté bříško. Pro půvabnou Tinu to bude první těhotenství, zatímco sympatický herec, jehož obličej ho předurčuje především k rolím záporných postav, má děti už dvě. Se svou ex-manželkou a někdejší Bond girl Monicou Bellucciovou si totiž pořídil dcery Devu (13) a Léonie (8).

Těhotenský pupík i pořádně naditý výstřih nastávající maminka a modelka Tina Kunakeyová nyní vystavila ve třpytivých dvojdílných plavkách na plážích v Rio de Janeiru, kde byla společně s Casselem a jeho dvěma dcerkami. Právě v Brazílii nyní herec se svou půvabnou novomanželkou žije, zatímco dcery z osmnáctiletého svazku s Monicou Bellucci má ve střídavé péči. Hvězda filmu Černá labuť, kde se objevil s Natalií Portmanovou (37), si u moře užíval jak paddleboardingu, tak i surfování.

Cassel vedle čokoládové krásky zkrátka jenom kvete. S partnerkou, která by bez přehánění mohla být jeho dcera, začal randit v roce 2016, kdy jí bylo pouhých 19 let. Svatba proběhla o dva roky později jenom v kruhu rodiny a přátel na radnici ve francouzské obci Bidart na pobřeží Atlantiku. Nevěsta byla oděná v nabíraných bílých šatech značky Vera Wang, ženich pro tuto příležitost zvolil smetanový oblek s růžovou košilí a tmavé sluneční brýle. Oběma to tehdy velice slušelo.

Fotogalerie
22 fotografií