Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženu kousla krajta, když seděla na záchodě. Had se tam schovával před vedrem

Autor: nkov - 
28. ledna 2019
08:05

S kalhoty u kolen se člověk cítí poněkud zranitelně a rozhodně nejde o polohu, ve které byste se chtěli potýkat s nebezpečným zvířetem. Jde bohužel o zážitek, který si prožila jedna žena z Austrálie. Tu totiž po dosednutí na záchodovou mísu uštkl had… přímo do pozadí.

Helen Richardsová (59) si potřebovala na návštěvě u příbuzného v australském Brisbane odskočit. Po usednutí na mísu ji však překvapila náhlá ostrá bolest. Když s leknutím vyskočila, zjistila, že uvnitř se skrývá metr a půl dlouhý had.

Přesněji šlo o krajtu kobercovou, která patří do skupiny škrtičů, její kousnutí tedy naštěstí není jedovaté. Po kousnutí tak Helen zbyly jen dvě malé ranky na hýždi.

„Vyskočila jsem s kalhoty u kotníků, a když jsem se otočila, viděla jsem něco jako želvu s dlouhým krkem, jak zalézá zpátky do mísy,“ řekla pro Courier Mail.

Podle „krotitelky hadů“ Jasmine Zelenyové se plazi často skrývají v chladné záchodové vodě, když je příliš velké horko. Austrálii přitom v poslední době zasáhly vlny tropických veder, které údajně usmrtily až třetinu celé populace druhu netopýrů, suchem a horkem trpí i další divoká zvířata.

„Bohužel Helena zablokovala hadův únikový východ a to ho vyděsilo, takže zaútočil,“ vysvětluje Jasmine pro BBC.

 

offline ( 28. ledna 2019 15:33 )

Paní to pěkně po>rala...

jetuslunicko ( 28. ledna 2019 13:05 )

pro AntonioViseruti: Vaše komentáře vždy stejného urážlivého ražení. Pacient z psychiatrické kliniky, tak ono by se jich tu našlo více, nejste v tom sám ! Hrubé porušování pravopisu je asi Váš bonusový záměr, čímž ovšem jenom potvrzujete předešlé tvrzení, že pacienta je třeba léčit Docela by mne zajímala Vaše reakce, kterou si paní prožila, by utekl s pláčem, držíc se za zadnici

jetuslunicko ( 28. ledna 2019 12:49 )

Tak ještě, že nedostala infakrt. Ono se tomu dobře směje, leč realita pro tu paní musela být absolutní léčba šokem jako by byla pro každého v této situaci!! Nedokážu si to vůbec představit a to jsme sami majiteli hada.

PPP150W ( 28. ledna 2019 10:59 )

Krajta mohla paní taky pěkně "vyfistit".

petrw ( 28. ledna 2019 10:10 )

to je hnus ještě ze ji nevlezl do ič i

Zobrazit celou diskusi