Co je však na celé věci nejvíce pikantní? Ti dva se podle všeho nikdy nepotkali, Harry o její existenci nemá nejspíš ani páru a vypadá to, že Kelsy je tímto zpěvákem zkrátka jen řádně posedlá.

Když Kelsy zveřejnila na svém Instagramu fotku nového tetování, nejspíš nad ním mnozí z jejích fanoušků nechápavě pozvedli obočí. Podobenku Harryho Stylese jí na obličej v LA zvěčnil tatér Romeo Lacoste.

Když bylo hotovo, Kelsy se vyfotila, obrázek postovala na Instagram a připsala pod něj: „Koukej, mami, co jsem si nechala udělat!" Prý se k tomu odhodlala, protože její pěvecký idol prvního února oslaví čtvrtstoletí.

Její posedlost charismatickým hudebníkem je všeobecně známá, už dříve se totiž na svém Twitteru vyjádřila, že „je rok 2019 a nejlépe vypadajícím člověkem je stále Styles."


Zajímavé však také je, že není vůbec jasné, zda se ti dva vůbec kdy potkali. Zpěvačka se však v červenci pro server i-D nechala slyšet, že ho opravdu zbožňuje. „Co se mi na něm z profesního hlediska líbí nejvíce, je to, že ačkoli normálně dělá ten nejpopovější popík, tak zvládl opustit zajeté koleje a vytvořil fantastické rockové album." Mimo jiné řekla, že by chtěla jeho kariéru a že cítí, že je jeho ženskou verzí.

Proto se také přestěhovala do Ameriky a muzika se pro ni stala vším. Teď už touží jen po jediném, profesně se s ním spojit a nahrát na jeho další album svou píseň. Tak uvidíme, nezbývá nám než jí popřát hodně štěstí.

Krásná a talentovaná žena je, zdá se, pro úspěch schopna podstoupit opravdová muka, protože její tetování určitě nebylo bezbolestné. Otázkou je, jestli její gesto Styles ocení, nebo ho vůbec zaregistruje... Fanynky se kolem něj rojí po stovkách... Snad si všimne toho, že jedna výjimečně krásná žena kvůli němu radikálně a nevratně změnila svůj vzhled.

Fotogalerie
7 fotografií