Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tinu ničí její obří prsa: Udělejte mi korzet z prasečí kůže, vybalila na zděšené chirurgy

Autor: rc - 
5. února 2019
21:00

Australanka Tina, která žije v Las Vegas, podstoupila za svůj krátký život hned několik operací prsou. První plastiku absolvovala dokonce už ve dvaceti letech. Jenže jí to bylo málo a nakonec si své poprsí „nafoukla“ až do objemu 2000 cm3! Bezmála šestikilová zátěž však dává jejím zádům pořádně zabrat. Proto se pohledná blondýnka rozhodla, že půjde znovu pod kudlu! Plastické chirurgy požádala, aby jí udělali tzv. interní korzet z prasečí kůže, který by jí stáhl pas a držel prsa. Následně by si prsa nechala zvětšit ještě o polovinu. To se lékařům pochopitelně moc nelíbilo.

Tina, pocházející z australského Brisbane, vždycky toužila po perfektních křivkách, které by mohla vystavovat na pláži. Dokonalé tělo pro ni bylo vždycky důležité, čemuž nasvědčuje i to, že se ve dvaceti letech rozhodla, že půjde k plastickému chirurgovi a nechá si zvětšit prsa.

„Já a má sestra Johanna jsme jako děti byly neustále spolu. Byla jsem o dva roky starší než ona, ale ona měla větší prsa než já!“ vysvětlila Tina svou pohnutku v americkém pořadu Zpackané operace (Botched).

Ovšem první setkání s plastickým chirurgem nedopadlo tak dobře, jak očekávala. „Nerozuměla jsem vůbec velikosti implantátů, když jsem šla na svou první konzultaci, nebo proč bych je vůbec měla znát,“ uvedla. Souhlasila proto s návrhem lékaře, který jí velikost implantátů doporučil.

Svými prvními implantáty byla zprvu nadšená, ovšem postupem času si všimla, že když stráví dlouhou chvíli na slunci, tak divně zapáchají. „Po pobytu na slunci jsem zjistila, že z mých implantátů vychází divný smrad. Bylo to jako spálená guma. Neznala jsem nikoho jiného se silikony, tak jsem myslela, že je to pravděpodobně normální, přestože jsem hluboko uvnitř věděla, že není,“ dodala.

K plastickému chirurgovi se proto posléze vrátila a nechala si udělat implantáty o neuvěřitelném objemu 2000 cm3! Pohledná blondýnka, která se z Austrálie přestěhovala do amerického Las Vegas, však v poslední době sleduje, že jí její silikony způsobují problémy, zejména pak bolesti zad.

Proto se rozhodla, že se přihlásí do pořadu Zpackané operace, který vysílá americká televize E!, a svěří se do rukou renomovaného plastického chirurga Terryho Dubrowa.

„Opravdu bych ráda, aby mi doktor Dubrow vyrobil interní podprsenku z prasečí kůže,“ řekla ve svém příspěvku v pořadu. „Jeden z nešťastných důsledků implantátů takové velikosti je bolest zad a navíc jsem si všimla, že má prsa začínají ochabovat,“ doplnila Tina.

Spolu s interní podprsenkou však vyslovila i přání zvětšit svá prsa ještě o 1000 cm3! „To zní, jako byste dokonce potenciálně chtěla zvětšení,“ zalknul se plastický chirurg. „Ano,“ odpověděla rázně Tina s úsměvem na rtech. „Nechcete jít do objemu 3000 cm3, že ne?“ vykřikl překvapeně Dubrow a snažil se jí ještě rozhodnutí rozmluvit tím, že u takto velkých prsou hrozí prasknutí. Jenže Tina to odmítá, a to navzdory tomu, že její tělo už nyní nezvládá silikony udržet na jejich místě a její šlachy a svaly jsou napnuté na hranici svých možností.

Interní korzet je v podstatě vnitřní podprsenka, která se vyrábí pomocí štěpu z prasečí kůže. Ze štěpu jsou však před transplantací odstraněny prasečí buňky, aby ho tělo přijalo. „Každý čtvereček stojí 7 tisíc dolarů (cca 157 tisíc korun), takže celkem by vás to přišlo nejméně na 80 tisíc dolarů (1,8 milionu korun). Zároveň by to ale nepomohlo se zvednutím,“ vysvětlil jí lékař. „Neexistuje žádná taková věc jako interní podprsenka, která by fungovala přesně tak jako normální podprsenka,“ doplnil a varoval mladou ženu, že její snažení o větší hrudník skončí velmi pravděpodobně prasknutím implantátů a celkově katastrofou. Proto jí renomovaní plastičtí chirurgové odmítli pomoci.

Ovšem Tina se od svého záměru nenechala jen tak odradit. „Oceňuji všechny rady, co mi doktoři i moje sestra dali, ale jsem nezávislá a chytrá a vím, že dělám dobrá rozhodnutí. Prostě vím, co potřebuji,“ řekla a naznačila tak, že se obrátí na jiného specialistu.

praazanda1 ( 6. února 2019 13:47 )

Ja se udělala!!!

koumak_z_prahy ( 6. února 2019 09:09 )

No ale hezky se jí vystříkat a udělat mezi ty megakozy, namazat a strkat ji mezi ty melouny tepajiciho ptáka nadrženého a pak ji dusit hlubokým kouřením a zalít ji množstvím semene plné hrdlo, plnou hruď.. Znova a znova... Tak a udělal jsem se, co vy?

y1xcvbnm ( 5. února 2019 22:02 )

svůj k svému, z kravské kůže by to nešlo??? a co ten kačeří pysk??? Má ránu a byla to hezká holka, chudák , je mi jí docela líto

hafblaf ( 5. února 2019 21:58 )

Nebyla by lepší kravská?

Eisenbieger_Otto ( 5. února 2019 21:32 )

ty zada odrovma a velky kozy uz dneska nikdo nechce videt ba naopak chteji mensi kozy ne zas stoporenou vyrasku a vyholenou pac na chlupach jsou bacily

Zobrazit celou diskusi