Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž si při sexu zlomil penis. Napuchl mu do velikosti lahve od vína!

Autor: DH - 
30. ledna 2019
20:15

Malíř z anglického Shrewsbury si prožil noční můru každého muže. Během intimního styku se svojí přítelkyní ucítil nesnesitelnou bolest, kterou zapříčinila „fraktura“ jeho penisu. Jeho chlouba mu následně opuchla do velikosti lahve od vína! Od nehody se bojí sexu, s přítelkyní spal jen dvakrát.

Strašlivé zranění utrpěl muž 22. prosince minulého roku. Malíř Sean Marsden (48) během pohlavního styku se svou přítelkyní Louise Greyovou (36) uslyšel dlouhé křupnutí a pak se v bolestech svalil na postel.

Příčinou bolesti byla fraktura penisu, která způsobila, že mu pohlavní orgán napuchl do rozměrů lahve od vína. Když to přítelkyně uviděla, okamžitě zavolala lékaře a muž byl transportován do nemocnice.

Lékaři byli překvapení. Fraktura penisu je velice vzácná, muž měl navíc i natrženou močovou trubici, kvůli čemuž musel okamžitě podstoupit operaci. Před ní ale ještě trpěl, když lékaři hmatem zjišťovali, co mu vlastně může být. Muž musel dokonce dostat dávku morfia.

Muž následně strávil noc v Královské nemocnici Shrewbury a byl propuštěn domů i se svojí zafačovanou a stále napuchlou chloubou. Sean Marsden ale trpí dál. Od zranění se totiž bojí se svojí přítelkyní spát. A to i přes fakt, že je prý sexuální maniak.

„Musím být rozhodně v budoucnu více opatrný,“ řekl britskému deníku The Sun před časem. „A budu muset být i více něžný, protože nemohu dovolit, aby se mi to stalo znovu,“ doplnil umělec, který od incidentu s přítelkyní spal jen dvakrát.

Pohybovenadany ( 31. ledna 2019 05:35 )

Jenom čekám az se zde začnou rozdpisovat ženy , takove ty Terezky, Simony, Lucie , to budou příběhy ,,,,,,,,

offline ( 30. ledna 2019 21:37 )

Dotyčný asi pojal sex jako práci s příklepovou vrtačkou.

cocumysvole ( 30. ledna 2019 21:20 )

A já hlupák si myslel že frakturu si lze přivodit pouze na kosti. Z toho vyplývá že dotyčný měl v penisu kost asi jako mrož.

Zobrazit celou diskusi