Zuzana, kterou všichni znají pod přezdívkou Queen Plačková, se za Reného Strauzse provdala v říjnu 2015. Tehdy ještě jako blondýna s ňadry číslo 8 se navlékla do růžové róby, takže vypadala jako obří marshmalow. „Chtěla jsem pohádkové šaty,“ vysvětlila Plačková. Nevěstiny princeznovské šatičky byly posety Swarovskyho křišťálovými kamínky a vyšly na půl milionu korun.

Během tří let Zuzka ušla obrovský kus cesty, nechala si zmenšit poprsí na číslo 4, blond vyměnila za hnědou a zhubla. I když ani manželství jejich divoký vztah nezklidnilo, tak stále jdou ruku v ruce a před několika hodinami se ve městě hazardu v Las Vegas vzali podruhé.

A tentokrát to sexy brunetě neskutečně slušelo. Měla sněhobílé šaty s dlouhou vlečkou a ve vlasech korunku. Druhé ANO si řekli v kapli za účasti přátel a imitátora Elvise Presleyho. Po obřadu následoval divoký mejdan , kde se zpívaly profláknuté hity jako Nonstop, Pár přátel od Michala Davida nebo Dlouhá noc od Heleny Vondráčkové.

Každá svatba je svatba roku a, když budu já chtít, budu každý rok nevěsta roku,“ okomentovala svou veselku instagramová královna.

VIDEO:Brněnská blondýna Nela Slováková: Proč musela exmilenci vrátit všechny drahé dárky?

Video
Video se připravuje ...

Brněnská blondýna Nela Slováková: Proč musela exmilenci vrátit všechny drahé dárky? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií