Na podivné stravovací návyky svého přítele upozornila sama Lela Ceterová, plastickými úpravami notně pozměněná glamour modelka, která v současné době známému MMA zápasníkovi zahřívá postýlku. Na sociální síti totiž tahle někdejší playmate sdílela několik Instastories mapujících jejich cestování pendolinem.

„Trošku výlet,“ napsala k záběrům, na kterých si ona dopřává šampaňské a Karlos Vémola omeletu. „Když je blbé počasí, sněží jako blázen, a nechce se ti kodrcat autem…“ vysvětlila, proč místo svého luxusního vozu dává přednost pohodlí hromadné dopravy.

Na dalším videu s mnoha rozesmátými smajlíky a popiskem „pomoc, dva nenažranci“ zaznamenala svého svačícího partnera a svého pejska jménem Parisko, který svačí s ním. Karlos má přitom maličkou čivavu během jídla na klíně – a pejsek si bez zaváhání dopřává z jeho talíře. Dokonce se zdá, že na něm má připravená sousta!

Jak je vidět, i taková hora svalů, jako je Terminátor Vémola, má srdce na pravém místě. V posledním jejím příběhu na Instagramu totiž urostlý bojovník smíšených bojových umění pejska něžně hladí a ten při tom blaženě přivírá očka. „No nemiluj je,“ dodává Lela dojatě.

O tom, že má na první pohled drsňák Vémola slabost pro psy, ostatně svědčí i fakt, že také on jednoho vlastní: doma na něj čeká mohutný pitbul s oddaným pohledem, kterému Terminátor říká Beastyboy.

Všechna videa, kterými během dne Lela zásobovala internet, nazdobila infantilními obrázky, třeba párem držícím se za ruce, pejskem a srdíčkem, a doplnila je slovy „rodinka pohromadě“. Silikonem vytuněná panenka Barbie s magisterským titulem se nijak netají tím, že by se známým bijcem Terminátorem ráda brzy založila skutečnou rodinu. Když se to však pokusila nadhodit na sociálních sítích, Vémola jí žertem odvětil „nestraš, lásko“.

Fotogalerie
52 fotografií