Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Voják střelil přítelkyni a syna (†6): Pak se zabil v přímém přenosu

Autor: DH - 
5. února 2019
16:21

K obrovské tragédii došlo v americkém Ohiu. Voják ve výslužbě tu měl vystřílet svou rodinu a poté zbraň otočil proti sobě. Třiatřicetiletý muž vysílal svou sebevraždu živě přes sociální sítě. Jeho vražedné řádění přežila jen o šest let mladší přítelkyně, šestiletý syn bohužel podlehl.

K tragickému činu došlo ve městě Miami Township. Třiatřicetiletý bývalý armádní příslušník, který v současnosti pracoval u americké pošty, spáchal nepochopitelný čin. Jovonie McClendon Jr. nejprve vytáhl zbraň na svoji přítelkyni Di'eishu Pattersonovou (27), kterou ale nezabil. Žena skončila v kritickém stavu v nemocnici. Její šestiletý syn bohužel tolik štěstí neměl, voják ho bez váhání zastřelil.

Poté však McClendon se zabíjením neskončil. Nejprve zavolal na policii a své matce, kterým se omluvil a vše přiznal. Poté otevřel počítač a na Facebooku zahájil živé vysílání. „Byl to dlouhý den, bylo hezké vás všechny poznat,“ řekl v přímém přenosu a zmáčkl spoušť pistole, kterou si dal k hlavě. Strašlivé video brzy Facebook stáhl ze svých stránek.

Proč se do té doby bezúhonný muž k činu rozhodl, zatím není jasné a bude to předmětem vyšetřování. „Policejní sbor nemá v tuto chvíli žádný záznam, ve kterém by figuroval McClendon. Městští vyšetřovatelé nyní budou spolupracovat s federálními složkami, aby objasnili to, co se zde stalo,“ uvedl mluvčí šerifa.

Podle jednoho z přátel McClendon trpěl po svém nasazení posttraumatickou poruchou. „Věřím, že ztratil kontrolu. Utrhl se a udělal, co udělal. To už pak nejde vzít zpět,“ řekl médiím jeho kamarád z armády.

antismejd ( 5. února 2019 18:33 )

vyzařuje z něho zcela mimořádná inteligence.......

offline ( 5. února 2019 16:39 )

Proč sem pořád dávají ty zprávy z Afriky?

zada ( 5. února 2019 16:33 )

Osobně si myslím, že naše civilizace už je tak daleko, že by ti co mají co do činění se střelnou nebo jinou nebezpečnou zbraní by měli mít psychotesty!!!! A to pořádný!!!!Každej debil chce mít zbraň a pak mu praskne rupne v bedně, zatočí s ním ješitnost....a zastřelí kolem sebe co se dá. Vojáci a policajti obzvlášť!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání