Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Skvělé valentýnské dárky pro muže. Svátek zamilovaných se blíží!

12. února 2024 | 06:00

Ať už svátek svatého Valentýna prožíváte či ne, bylo by fajn své drahé polovičce udělat radost alespoň nějakou pozorností. Vybraly jsme dárky z e-shopů, které vás nijak nezruinují a přitom můžou vašeho milovaného hodně potěšit.

Zážitek nadevše

Nevíš, co dát svému partnerovi k Valentýnu? Nejlepší dárek je zážitek! Vem ho na Oktagon do Ostravy, kde začíná druhý ročník Tipsport Gamechangeru, evropské MMA Ligy mistrů. Společně si užijete rande jako z filmu, úžasné sportovní výkony těch nejlepších z celé evropy a kdo ví... Třeba si vás vyberou i na populární líbací kameru. Tak nezapomeň, 2. 3. v Ostravar areně. Ty, on, Patrik Kincl, Rony Paradeiser, Vlado Lengál a spousta dalších!

Jedlé dárky: Co třeba slanináda?

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem, takže jedlý dárek určitě potěší. A i tady můžete být originální.Už váš muž ochutnal třeba slaninádu, což je speciální džem, který voní po po koření a kouscích vypečené slaniny. Milovníky všeho pálivého nadchne chilli omáčka. A pivo nebo víno? Tím neurazíte nikdy, zvláště když je z valentýnské edice.

Erotické dárky: Trefa do černého

Trefou do černého jistě bude, když partnera obdarujete něčím, co okoření vaše intimní chvíle. Co si vzít do ložnice třeba magické srdce, které vám vtipnými obrázky navrhne, které polohy byste měli vyzkoušet? Líbit by se vám oběma mohla také originální hra Vojna s rozkoší. Hru tvoří 56 hracích karet s erotickými úkoly. Musíte svého soupeře svléknout do naha a pak následují kartičky slibů a erotických úkolů. Skvělou zábavu a vzrušení si užijete také, pokud svého muže překvapíte speciální čokoládou na tělo.

Vtipné dárky: Evergreen, který neomrzí

Vyznat lásku můžete také nějakým oblíbeným předmětem, který bude mít váš milý stále na očích. Určitě ho potěší třeba hrníček, na kterém se  po nalití horkého nápoje objeví zamilovaný vzkaz. Originálním dárkem může být pozornost, kterou oceníte oba dva. Dobrým tipem jsou například zamilované rukavice speciálně pro páry. V sadě najdete klasické rukavice a jednu rukavici pro dvojici, takže se můžete držet se svou drahou polovičkou za ruku a přitom se pěkně hřát.

Valentýnské dárky za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Další nápady na valentýnské dárky najdete v galerii:

 

 

Autor: red, taj