Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ravenův horoskop na únor: Lvi dostanou zabrat, Býci pocítí příliv energie

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    7. února 2019 ● 11:44

    Čaroděj a astrolog Raven Argoni věští některým znamením perný únor. Jak čelit nemilosrdné zimě?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Únor nebude pro Berany jednoduchý měsíc, protože hned na začátku se projeví potíže v domluvě mezi partnery, popřípadě v rodině, potom se, asi tak kolem desátého února projeví oslabení celkové kondice, Berani budou spíše posedávat než pobíhat a to je přejde až v druhé polovině února. Projeví se nahromadění nesplněných úkolů, takže ke konci února bude většina Beranů přemýšlet, jak na poslední chvíli stihnou všechny termíny. Vše se jim podaří vyřešit doslova na poslední chvíli, takže konec února se pro Berany odehraje ve shonu a spěchu, ale už se budou cítit lépe než na začátku února. Únor se v podstatě pro Berany jeví jako zbytečný měsíc, který svou přítomností pouze omezuje ostatní měsíce ve svém vývoji a růstu.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Během února se dvakrát stane, že Býci pocítí něco jako příliv energie do žil. První vlnu této energie pocítí Býci kolem 8. února a druhá vlna přijde patnáctého února. Vzhledem k tomu, že do Býka přechází Mars a v těsném závěsu za ním také Uran, budou mít Býci plno nápadů, z nichž některé mohou být i podnikatelské, ale ať už budou jakékoliv a budou se týkat čehokoliv, většina z nich bude proveditelná. Se svými partnery budou Býci spokojení, žádné velké změny se v oblasti partnerství nebo rodinného soužití nechystají. V polovině února pocítí většina Býků touhu koupit si něco nového. Jsou na to celkem dobré konstelace, takže ať už to bude něco z elektroniky nebo něco do kuchyně, bude to přinášet radost poměrně dlouho.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejeden Blíženec se na začátku února do někoho zahledí nebo i zamiluje, to se prostě vůli ovládat nedá. Pokud se bude jednat o pracovního kolegu, tak se snažte ovládnout, nic dobrého by se z toho nevyvinulo, pokud se bude jednat o někoho, koho vidíte jen občas, tak počkejte, jak to bude vypadat v druhé polovině února, kdy jsou už jiné "milostné konstelace". Pro nezadané by z toho mohl být zajímavý nový vztah, zadaní musí kalkulovat trochu opatrněji, ale je pravda, že občas i vedlejší svižný krátký vztah se může projevit jako čerstvý vítr do plachet života.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Během února 2019 se v životě Raků projeví zmatky, které budou plynout z toho, že si Raci najednou nebudou jistí, jestli mají práci, která se k nim hodí, jestli by měli ještě něco studovat nebo neměli, popřípadě, jestli by nebylo pro ně dobré, kdyby svou práci změnili a dělali by něco úplně jiného. Úvahy to budou většinou liché a pokud Raci zachovají chladnou hlavu a nebudou jednat ukvapeně, zjistí, už v polovině února, že jsou na správném místě a že jim k dosažení pocitu životního štěstí toho zase až tak moc nechybí. Druhou polovinu února si už budou prožívat o poznání radostněji.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví bude sloužit, vztahy budou sloužit a nejeden Lev, i když kolem sebe uvidí spoustu lidského utrpení si nakonec uvědomí, že on sám na tom, speciálně nyní, v průběhu února 2019, není vůbec špatně. Lvům se právě nyní posílí to, co se obecně nazývá "schopnost komunikace" a "osobní sebevědomí". Zvláště potom v druhé polovině února se s vámi Lev dá klidně do řeči, i když se potkáte na ulici a nikdy předtím jste se neviděli. Proto bude tento únor velmi zajímavý pro Lvy, pracující v ekonomickém sektoru a v pojišťovnictví.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejedna Panna pocítí v průběhu letošního února chuť začít sportovat nebo cvičit,popřípadě se otužovat a pokud si řekne, že to prostě zkusí, může se snadno dostat do nového prostředí, kde se i nezadané Panny mohou seznámit se zajímavými protějšky, popřípadě i budoucími partnery (partnerkami). Únor 2019 se pro mnohé Panny, které mají zvláště od 21. února v opozici Slunce, Merkur a Neptun, stane začátkem nové životní kapitoly, v níž se do panenské knihy Osudu zapíše celá řada zajímavých a nových dobrodružství.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V životě Vah se nejdříve, v první třetině února projeví lehké oslabení, je možné, že se Váhy budou cítit nervózní a nejisté, potom se, v druhé třetíně února projeví něco jako chuť do práce, popřípadě Váhy zazáří díky nečekanému pracovnímu úspěchu, který poslouží jako odrazový můstek k dosažení dalších pracovních, sportovních, podnikatelských, partnerských a celkově osobních úspěchů. Dlužno se tedy na únor v životě Vah dívat jako na přelomové období či přechodový rituál, vedoucí k větší samostatnosti a k vyššímu sebevědomí.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Během února je silně pravděpodobné, že se Štíři projeví jako nositelé cestovatelského znamení. V opozici budou mít Mars, symbol kinetické síly a ke konci února se začne projevovat i sílící opoziční vliv Uranu - a co jiného se s Uranem spojuje, než změna bydliště, dovolená nebo práce v zahraničí, popřípadě i stěhování a s tím spojené podepisování nejedné nájemní smlouvy, popřípadě i prodej či koupě nemovitostí. Jinými slovy toho na Štíry v letošním únoru čeká poměrně hodně a bude to spojené s principem cesty či cestování.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Střelců se na povrch dere touha po seznamování a touha po prožitku nových začátků. Obecně patří právě Střelci v současné době k těm zajímavějším a šťastnějším znamením, mohou se radovat z přítomnosti božského Jupitera a, ruku na srdce, mohou této "přízně vyšších sil" i trochu využívat, až zneužívat. Ale nakonec proč ne? Takže, pokud bude mít Střelec chuť začít podnikat nebo změnit práci, popřípadě si i lehce a rozumně vsadit do loterie, nikdo mu v tom bránit nebude a výsledek by mohl být i, řekněme to opatrně, pozoruhodný.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na své straně má Kozoroh sílu Venuše a Saturnu, může proto právě nyní, v průběhu února, prožívat podobné stavy mysli, v jakých se kdysi dávno ocitali staří (a určitě i mladí) alchymisté, když se jim podařilo vyždímat z baňky kámen mudrců nebo uskutečnit transmutaci šerého olova ve třpytivé zlato. Všechno, do čeho se Kozorozi během letošního února pustí, bude spojené s přílivem šťastných náhod, občas i ve smyslu "více štěstí než rozumu", takže je i možné, že někdo přiběhne s myšlenkou, že by se měla znamení zvěrokruhu obohatit ještě o jedno, kterým by se stal Kouzloroh.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je sice pravda, že ve Vodnáři se přetahují o vedoucí postavení Slunce a Černá Luna, ale z celkových konstelací jasně vyplývá, že zdraví bude v pořádku, pokud něco zlobilo, tak se to spraví, partnerství se jeví jako celkem stabilní záležitost, pokud nějaké fungovalo, bude fungovat i nadále, pokud žádné nebylo, neobjeví se žádné nové ani v únoru, pokud byly potíže s financováním vlastní existence v naší blahobytně pospolné společnosti, je možné čekat mírné zlepšení, které bude pokračovat i v březnu a dubnu.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do chladnokrevného, občas až studeného myšlení většiny Ryb pronikne díky přítomnosti Neptunu a Merkuru příliv pracovních a podnikatelských nápadů. Ryby se s nadšením vrhnou do práce na uskutečnění svých vlastních ideí a plánů, k čemuž se dá jen dodat, no, aspoň nebudou zlobit. Zdraví bude jakž takž sloužit, je možné, že nějaká ta chřipka nebo nachlazení bude, s tím se budou muset Ryby vypořádat a to hlavně až v průběhu dalších měsíců, ale všechno ostatní bude sloužit tak, jak to sloužit má, to platí i pro vztahy a pro komunikaci s ostatními.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz