Málokdo ví, že Ivan Mládek je původně vystudovaným inženýrem ekonomie, který se od mládí věnoval hře na housle a na kytaru. A i když se proslavil až jako muzikant a zpěvák s banjem, je zároveň i uznávaným autorem humoristických knížek a také naivistickým malířem. Kromě toho je vynálezcem Guitariana a vytvořil deskovou hru Soudruhu, nezlob se. Tenhle výrazný komik je zkrátka renesanční muž.

Moderátor a hlavní interpret pořadu Čundrcountryshow navíc vůbec nestárne, při pohledu na něj má člověk pocit, že se za posledních čtyřicet let, tedy od doby, co přišel o vlasy, tak nějak vůbec nezměnil.

VIDEO: Metallica zařadila do repertoáru Jožina z bažin!

Video
Video se připravuje ...

Metallica zařadila do repertoáru Jožina z bažin! Mládkův hit zahrála v Praze! Jorge Cubas

Jeho elixírem mládí bude nejspíš rodina: před pár lety totiž v tichosti opustil svou manželku Evu, s níž strávil dlouhých 42 let společného života a počal syna Štěpána, který vystudoval práva a živí se jako advokát. Stárnoucí ženu vyměnil za milenku Libuši Roubychovou.

Po boku téhle o čtyřicet let mladší manažerky kapely Banjo band záhy chytil druhou mízu a vzdor svému důchodcovskému věku si s ní pořídil již dvě malé děti, synka a dceru. Dcerce budou teprve tři roky, ale starší synek údajně podědil tatínkovo umělecké nadání a navštěvuje základní uměleckou školu.

Mládkova nevěra a útěk před sedmdesátkou od rodiny nebyly jedinými kostlivci v jeho skříni, prasklo na něj i to, že dlouhá léta tají nemanželského syna Mikuláše. Mladíka, kterému je nyní něco málo přes dvacet let, si pořídil s někdejší milenkou Jaroslavou Hlavešovou.

Sympatický umělec, který nedávno přiznal, že za svůj hit Jožin z bažin dostal jenom demižon slivovice, si své soukromí zkrátka úzkostlivě střeží. „Nevím, proč bych se měl médiím s něčím takovým svěřovat. K této otázce se nadále odmítám vyjadřovat,“ odsekl onehdy Blesku, když se ho ptal na dítě, které vzniklo z jeho mimomanželského vztahu.

VIDEO: Ruská „Tvář" imitovala Mládka s Pešákem a Jožina!

Video
Video se připravuje ...

Ruská „Tvář" imitovala Mládka s Pešákem a Jožina! Jaký měli úspěch? Youtube.cz

Fotogalerie
33 fotografií