Zpěvačka Tamara Klusová je vdaná za zpěváka Tomáše Kluse, se kterým má už tři děti. Nedávno dokonce vyšlo najevo, že mu odpustila i nevěru, ke které se veřejně přiznal. Na instagramu jeden druhému neustále vyznávají lásku, což má možná spojitost i s datem jejího narození. Na svět totiž přišla v Den svatého Valentýna. 

Ještě několik dní se třicetiletá blondýnka na instagramu rozpovídala o tom, jak v dětství vnímala ženy v jejím věku a jak na ně pohled změnila, když se onou ženou stala. „Pamatuji si, jak pro mě v 18 letech byly třicetileté ženy už vlastně staré. Jak jsem je ve své nevyzrálosti potichu litovala a říkala si, jak to musí být hrozný, když stárneme.“

„Teď se téhle své (přirozené avšak trochu hloupé) hypotéze musím smát. Je mi 30 ...tedy už jen pár dní...A už daleko více rozumím větě mého dědy o tom, že věk je jenom číslo a že je to celé jen o tom, jak si to stárnutí v hlavě nastavíš... A že každému se to vnímání věku a času zastaví v jinou dobu,“ rozjímala na sociální síti Klusová. 

Možná i s blížícím se svátkem zamilovaných se zpěvačka zamyslela nad svou momentální situací a zjistila, že jí vlastně vůbec nic nechybí. „V duchu si přeji, abych ten svůj časostroj zastavila právě teď. Protože jsem nikdy nebyla šťastnější, spokojenější a smířenější sama se sebou, než právě teď.  Nechtěla bych vrátit ani jeden jediný den zpět a těším se na všechny dnes, jako nikdy v životě,“ svěřila se svým fanouškům na sociální síti.

„Mám pocit, že celé dospívání jsem si přála být někým a něčím. A najednou se to překlopilo v to, že vím, že v životě můžeme být vlastně kýmkoliv, ale mnohem důležitější a zábavnější je být tím, kým jsme sem přišli. Být sám sebou je klíčem k otevření všech pomyslných dveří. Protože v jedinečnosti je naše největší síla,“ uzavřela své filozofické okénko Tamara. 

Věčná sluníčkářka nevěru sice odpustila, a vůbec nic by neměnila, ale sem tam si do svého manžela neodpustí trošku rýpnout. „Dotáhnout si milenku až do domu je už přes čáru. Konec společných chvilek,“ napsala vtipně k videu, ve kterém si Tomáš donesl domů novou kytaru. 

VIDEO: Tamara Klusová: Sázím na osobní setkání

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání Maminka/Karel Dlabač

Fotogalerie
48 fotografií